Elazığ Belediyesi'nden Anlamlı Program - Son Dakika
Güncel

Elazığ Belediyesi'nden Anlamlı Program

Elazığ Belediyesi\'nden Anlamlı Program

On bir ayın sultanı ramazanın anlamına uygun bir şekilde gerçekleşmesi için çeşitli programlar gerçekleştiren Elazığ Belediyesi, örnek bir programa daha imza attı.

16.08.2012 03:36  Güncelleme: 09:27

Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Başkan Vekili Atik Birici, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan'ın da katıldığı kadir gecesi özel programı için Sarahatun meydanı üzerine çok sayıda halı serildi.

On binlerce kişinin açık alanda teravi namazını eda etmesinin ardından okunan kuran-ı kerim ve mevlid-i şerif sonrasında ellerini açıp yüce yaratana dua eden vatandaşlar, Cenab-ı haktan af dilerken; Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşlara kadir gecesinin önemini anlatan çeşitli kitaplar ile kandil simidi, gül, gül lokumu ve gül suyu ikramında bulunuldu.

Kadir gecesinin amacına uygun olarak gerçekleşmesi için Elazığ Belediyesi olarak Harput'ta bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Selmanoğlu, on binlerce kişinin aynı anda teravi namazı kılmasının ve sonrasında hep birlikte ellerini açıp Allah'a yalvarmasından dolayı son derece mutlu olduklarını ve bu gecenin dolu dolu idrak edildiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ Belediyesi'nden Anlamlı Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement