El Rayyan'dan Müftü'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

El Rayyan'dan Müftü'ye Ziyaret

El Rayyan\'dan Müftü\'ye Ziyaret

El Rayyan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın Türkiye Temsilcisi ve Başkan Vekili Semiha Yavuz, protokol ziyaretleri kapsamında Bursa İl Müftüsü İzani Turan ile bir araya geldi.

09.11.2018 10:27  Güncelleme: 10:26

Yeni yerine taşınması ile birlikte hedeflerini büyütüp yeni bir vizyon belirleyen El Rayyan Vakfı, bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyor. Suriyeli kadınlardan dezavantajlı gruplara, yetim ve öksüz çocuklardan savaş mağduru çocuklara ve ihtiyaç sahibi kişilere kadar birçok farklı gruptan kişiye sağlık, eğitim ve kültür alanında faaliyetler düzenleyerek onlara yardım eden El Rayyan Vakfı, bir yandan Bursa dinamikleriyle de bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Bursa İl Müftüsü İzani Turan'a gerçekleştiren El Rayyan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın Türkiye Temsilcisi ve Başkan Vekili Semiha Yavuz, Vakfın kuruluş amacı ve çalışmalarıyla ilgili Müftü İzani Turan'ı bilgilendirdi. Bu çalışmalarda El Rayyan Vakfı Başkanı Ahmed Abdurrahman Al-Bashari'nin katkısına değinen Yavuz, birçok farklı branşta kurslar düzenlediklerini ifade etti.

El Rayyan Vakfı'nı, çalışmalarından dolayı tebrik eden Turan, vakıf kültürürün önemine değindi. Birlikte iş birliği yapılabileceğinin de altını çizen Turan, El Rayyan Vakfı'na başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel El Rayyan'dan Müftü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement