"El Ele, Ülkeyi Daha Güzel Yarınlara Taşıyacağız" - Son Dakika
Güncel

"El Ele, Ülkeyi Daha Güzel Yarınlara Taşıyacağız"

"El Ele, Ülkeyi Daha Güzel Yarınlara Taşıyacağız"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu Mahallesi'nde hizmete açılan Beylikdüzü Anadolu Yaşam Derneği'nin açılış törenine katıldı.

04.02.2014 14:57

Beylikdüzü Anadolu Yaşam Derneği, yeni hizmet binası görkemli bir törenle açıldı. Açılış törenine Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, Başkan Danışmanı Ayhan Başarır ve bölgenin iş adamları ve dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Konuşmasında sivil toplum kuruluşlarının ülke yönetimine katkıları ve öneminden bahseden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Biz belediye olarak sivil toplum örgütlerini destekliyoruz ve üzerimize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız. Çünkü sivil toplum örgütleri, toplumun ihtiyaçlarını görme noktasında bir misyon üstleniyor. Devlet, millet el ele bu ülkeyi daha güzel yarınlara taşıyacağız" dedi. Daha sonra açılış kurdelasını Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol, Başkan Yusuf Uzun ve AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Demiröz birlikte keserek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

"Dernekler Kültür Mozaiği"

Başkan Uzun, hafta sonunda derneklerin misafiri oldu. Başkan Uzun ziyaretleri çerçevesinde Zonguldaklılar Derneği, Sinoplular Derneği ve Giresunlular Derneği'ni ziyaret etti. Beylikdüzü'nün kültür mozaiğini oluşturan derneklerde, samimi bir ev sahipliği ile karşılaşan Başkan Uzun vatandaşların belediye yönetiminden beklentilerini ve isteklerini dinledi. Başkan Uzun konuşmasında, sadece seçim dönemlerinde değil, sürekli olarak vatandaşlarla iç içe olduğunu ifade ederek, "Bizim en önemli özelliklerimizden bir tanesi bu" dedi.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde dernek başkanları ve üyeler, Başkan Uzun'a halkla ilişkilerdeki hassasiyeti ve derneklere olan katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'El Ele, Ülkeyi Daha Güzel Yarınlara Taşıyacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement