Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Katıldığı İftarda Silah Sesi - Son Dakika
Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Katıldığı İftarda Silah Sesi

Ekmeleddin İhsanoğlu\'nun Katıldığı İftarda Silah Sesi

Haber-kamera Mehmet AKTARAN İstanbul DHA MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun da katıldığı Ayvansaray'daki iftar yemeği öncesi duyulan silah sesi ile ilgili açıklama yaptı.

09.07.2014 22:24

Haber-kamera Mehmet AKTARAN İstanbul DHA

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun da katıldığı Ayvansaray'daki iftar yemeği öncesi duyulan silah sesi ile ilgili açıklama yaptı. Gerginliğin, İhsanoğlu'na sevgi gösterisinde bulunan bir vatandaş ile korumalar arasındaki tartışma sonrası yaşandığını söyleyen Karataş, bu tartışma yaşandığı sırada bazı partililerin de polisle tartıştığını belirtti. Karataş, Polis ile vatandaşın tartışmasını önlemek isteyen bir teşkilat mensubumuza da çok ağır bir davranışta bulunduğundan dolayı, arkadaşlarımız da polisleri uyardı. Korumaların hem vatandaşa hem teşkilat mensubumuza neden yaptıkları bilinmeyen bir şekilde güç kullanmaları sonucu bir tartışma olmuştur. Tartışma sonucunda da silahını havaya çekerek sıkmıştır. Polis koruması... dedi.

MHP İl Başkanı, silahın Ekmeleddin İhsanoğlu'nun korumaları tarafından mı, yoksa orada görevli korumalar tarafından mı ateşlendiğini ise bilmediklerini vurguladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Katıldığı İftarda Silah Sesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement