Ekmek parası için Urfa'dan Denizli'ye gelen işçileri taşıyan servis şarampole devrildi - Son Dakika
Güncel

Ekmek parası için Urfa'dan Denizli'ye gelen işçileri taşıyan servis şarampole devrildi

Denizli'de şarampole devrilen otobüs kazasında, Urfa'dan ekmek parası için gelen işçilerin serinlemek için mesire alanına gittikleri ve kaza sonucunda 15 işçinin yaralandığı ortaya çıktı.

23.07.2023 01:14  Güncelleme: 01:15

Ekmek parası için Urfa'dan Denizli'ye gelen işçileri taşıyan servis şarampole devrildi

Mesire alanında serinleyen 15 işçi, şarampole devrilen otobüste yaralandı

DENİZLİ - Denizli'de şarampole devrilen otobüs kazasının detayları ortaya çıktı. Devrilen serviste Urfa'dan ekmek parası için gelen işçilerin serinlemek için mesire alanına gittikleri öğrenildi.

Denizli'nin Çal ilçesinde A.M. idaresindeki 63 AFU 453 plakalı işçileri taşıyan servis henüz bilinmeyen bir sebepten kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine jandarma, polis, itfaiye ve çevre ilçelerden de çok sayıda sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 1'i yaşı küçük çocuk olmak üzere 15 kişi çevre hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralanan kişilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Ekmek parası için gurbete gelen işçiler yaralandı

Kaza sonrasında gün yüzüne çıkan bilgiler doğrultusunda, kazada yaralanan yolcuların Şanlıurfa'dan ekmek parası için gelen işçilerin olduğu, serinlemek için Hançalar Mesire Alanına gittikleri ve Kıralan'a doğru döndükleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Ekmek parası için Urfa\'dan Denizli\'ye gelen işçileri taşıyan servis şarampole devrildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekmek parası için Urfa'dan Denizli'ye gelen işçileri taşıyan servis şarampole devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement