"Ekiplerimiz Yaz Kış Demeden Çalışıyor" - Son Dakika
Güncel

"Ekiplerimiz Yaz Kış Demeden Çalışıyor"

"Ekiplerimiz Yaz Kış Demeden Çalışıyor"

Süleyman Selmanoğlu, Ulukent Mahallesi'nde belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

07.01.2012 08:14

Çalışma gezisinde Fen İşleri Müdürü Osman Cahit İlhan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Ulukent Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan'da hazır bulundu.

Ulukent Mahallesi Devegölü Sokak, Sarıcan Camii yanında bulunan ve yöre halkının Devegölü olarak nitelendirdiği bataklık alandaki kaynak suyun yüzeye çıkartılarak halkın hizmetine sunmak amacıyla başlattığı çalışmaların kısa sürede yapılacağını ifade eden Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na teşekkür etti. Atlan, Belediye Başkanımıza sunduğumuz teklifin bugün hayata geçiriliyor olmasının mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandığını da sözlerine ekledi.

Ulukent Mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun duyarsız kalmayarak çevre düzenleme çalışmalarına başlamasının kendilerini mutlu ettiğini söylediler.

Ekiplerinin şehrin muhtelif mahallelerinde çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Belediye Fen İşleri Müdürü Osman Cahit İlhan ise açıklamasında şunları belirtti:

"Ulukent Mahallesi'nde vatandaşlarımızın sıklıkla kullandıkları bu alanın ıslahı ve çevre düzenlemesinin yapılması için çalışmalarımızı başlattık. Taban suyunun burada yüksek olması nedeniyle bu mevkide araçlarımız batıyordu. Parke ve bordür işlemine başladık ve kısa sürede buradaki çalışmalarımızı tamamlayacağız.

Hizmetin yazı kışı olmaz diyen ve Belediye ekiplerinin yağmur çamur demeden bu şehre hizmet ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise açıklamasında şunları ifade etti:

"Bugün Ulukent Mahallesi'nde belediye ekiplerimizin çalışmalarını yerinde kontrol ediyoruz. Ulukent Mahallesi Devegölü Sokak'ta bulunan alanın çevre düzenleme çalışmaları için Mahalle Muhtarımızın bizlere müracaatları vardı. Şimdi ekiplerimiz burada güzel bir çalışmaya imza atıyorlar. Fen İşleri ekiplerimizin buradaki çalışmalarında taban suyunun yüksek olduğuna bizler de şahit olduk. Mahalle muhtarımızın mahalleye hizmetlerini de göz ardı edemeyiz. Bu alanı kısa sürede güzelleştireceğimizi ifade ediyor ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ekiplerimiz Yaz Kış Demeden Çalışıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement