Ekinci, Akademisyenlerden Destek İstedi: - Son Dakika
Güncel

Ekinci, Akademisyenlerden Destek İstedi:

Ekinci, Akademisyenlerden Destek İstedi:

Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Ekinci, rektörlük seçimleri için akademisyenlerden destek istedi.

22.02.2015 13:55

Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Ekinci, rektör adayı olarak bir açıklama yaptı.

Meslektaşlarına birlikte yönetme çağrısı yapan Ekinci, üniversitenin herkesin gurur duyacağı bir merkez yapmak istediklerini belirtti

AK Parti'den milletvekili aday adayı olacağı için istifa ederek ayrılan Prof. Dr. Halil Mutlu'dan boşalan rektörlüğe adaylığını koyan Ekinci, öğretim üyelerine yönelik yaptığı açıklamada, "Kadim dünya medeniyetlerini besleyen kaynaklar üzerinde kurulan Harran Üniversitesi, bugün çağdaş dünyada kendisine yakışan yerini almak zorundadır. Harran Üniversitesi'nin bölgesinde ışık saçan bir merkez olması için gerekli tüm potansiyellere sahip olduğuna yönelik inancımız tamdır.Yirmi yıldır severek görev yaptığım Harran üniversitesinde, sizlerle birlikte huzurlu, gelişmiş, katılımcı, üretken, adil, çözüm odaklı, çoğulcu ve şeffaf bir yönetimde yer almak üzere rektör adaylığımı, siz değerli meslektaşlarımla paylaşmaktan onur duyarım." dedi.

BİRLİKTE YÖNETME ÇAĞRISI

Meslektaşlarına birlikte yönetim çağrısı yapan Ekinci, şunları kaydetti: "Hepimizin üyesi olmaktan onur duyacağı, yaşanılabilir bir üniversiteyi birlikte inşa edelim. İdarenin tabana yayıldığı, ortak aklın hakim olduğu 'birlikte yönetim' anlayışıyla, adaylığımı sadece eşitler arasında gerçekleşen bir seçim olarak görmekteyim.Ortak kaygı ve beklentilere sahip olduğumuza inandığım tüm öğretim elemanları, çalışanlarımız ve öğrencilerimizi Harran Üniversitesi'nin tarihi misyonunu ve gelecek vizyonunu canlandırmak için birlikte çalışmaya davet ediyorum.Bu süreçte yolumu aydınlatacak olduğuna inandığım kıymetli görüş ve önerilerinize her zaman açık olduğumu belirtir, bu seçimin Üniversitemiz için hayırlara vesile olması temennisiyle saygılarımı sunarım."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ekinci, Akademisyenlerden Destek İstedi: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement