Eğlencenin Merkezi Limak Eurasıa Luxury Hotel Olacak - Son Dakika
Güncel

Eğlencenin Merkezi Limak Eurasıa Luxury Hotel Olacak

Eğlencenin Merkezi Limak Eurasıa Luxury Hotel Olacak

Yeni yıla İstanbul'un merkezinde 5 yıldızlı bir gecede merhaba demek isteyenlerin adresi bu sene de Limak Eurasia Luxury Hotel olacak.

18.12.2013 08:01  Güncelleme: 08:05

YILBAŞI GECESİNDE EĞLENCENİN MERKEZİ LİMAK EURASIA LUXURY HOTEL OLACAK

Yeni yıla İstanbul'un merkezinde 5 yıldızlı bir gecede merhaba demek isteyenlerin adresi bu sene de Limak Eurasia Luxury Hotel olacak. Bora Öztoprak ve Kaan Öztürk'ün ekibiyle sergileyeceği konser performansına, otelin iddialı şeflerinin ellerinden çıkan muhteşem lezzetler eşlik edecek.

Limak Eurasia Luxury Hotel'in yılbaşı programında geçmişten günümüze birçok şarkıyı seslendirecek olan Bora Öztoprak-Kaan Öztürk Equip'i, yılbaşı gecelerinin klasiği olan oryantal gösterisi izleyecek. DJ Levent, Oryantal Sinem'in performansının ardından, seçtiği şarkılarla konuklara müzik ziyafeti yaşatacak. Menüde ise şefin sürprizi, birbirinden lezzetli Türk mezeleri, deniz mahsülleri, limon sorbesi ve istiridye mantarı yatağında ızgara bonfile dilimleri sofraları süsleyecek. Sınırsız yerli alkollü ve alkolsüz içeceklerden oluşan zengin menüde tatlı olarak da bal kapaklı kestane rüyası göz kamaştıracak.

Limak Eurasia Luxury Hotel'in yemekli yılbaşı eğlencesinin kişi başı fiyatı 285 TL. Eğlence ile oteli tercih eden konuklar gece konaklamak isterse, yeni yılın ilk sabahı özel brunch ve SPA kullanımı, ve yılbaşı gala gecesi dahil olmak üzere tüm yılbaşı paketi için kişi başı sadece 385 TL ödeyecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğlencenin Merkezi Limak Eurasıa Luxury Hotel Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement