Eğitimcilerden Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Eğitimcilerden Ziyaretler

Eğitimcilerden Ziyaretler

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı ilçedeki okulların idareci ve yöneticileri de sık sık ziyaret etmekte.

27.09.2013 16:36

Eski bir eğitimci olan ve eğitim kurumlarına sağladığı imkanlar nedeniyle bu kesimin haklı sevgisini alan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı ilçedeki okulların idareci ve yöneticileri de sık sık ziyaret etmekte. Eşme Ana Okul Müdürü Sündüz Çayır ile Okul Aile Birliği Başkanı Yeliz Boran ve yardımcısı Fatma Tarcan, Yıldız Entegre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ufuk Pamuk ile Okul Aile Birliği Başkanı Mücahit Torun başkanın ziyaretçilerindendi.

2013-2014 eğitim öğretim yılının başlaması ardından ilçedeki çeşitli eğitim kurumu idareci ve yöneticileri Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a nezaket ziyaretleri gerçekleştirmekte. Başkan Karabalık'ın ilk ziyaretçileri Eşme Anaokulu yönetici ve idarecileri oldu. Nezaket ziyaretinde Ana Okulu Müdürü Sündüz Çayır, Okul Aile Birliği Başkanı Yeliz Boran ve yardımcısı Fatma Tarcan başkan ile makamında bir araya geldi. Yeni eğitim öğretim yılında okullarının bir takım eksiklerinin giderilmesi yönünde taleplerini ileten anaokulu yöneticileri bugüne belediyenin verdiği destekler için de teşekkür etti.

Bu yıl eğitim ve öğretim hizmeti vermeye başlayan Yıldız Entegre İmam Hatip Ortaokulu idareci ve yöneticileri de çiçekler eşliğinde başkana teşekkür ziyaretinde bulundu. Yıldız Entegre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ufuk Pamuk ile Okul Aile Birliği Başkanı Mücahit Torun ve yöneticiler, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a Kartepe'de eğitim çeşitliliğinin artırılması yönündeki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Başkanın ısrarlı girişimleri sonrası bu yıl açılan okullarında 3 sınıfta 70 öğrenciye hizmet verildiğini belirten okul idareci ve yöneticileri okulu yaptıran iş adamı Fehmi Yıldız'a da şükran duyduklarını kaydettiler.

Eğitim camiasına verdiği destek ve katkılar için başkana teşekkürler eden okul yöneticileri ve idarecileri bir takım ihtiyaçlarının karşılanması yönünde taleplerinin karşılanmasından dolayı Başkan Karabalık'ın makamından memnuniyetle ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitimcilerden Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement