Eğitim Vadisi Beylikdüzü - Son Dakika
Güncel

Eğitim Vadisi Beylikdüzü

Eğitim Vadisi Beylikdüzü

Yusuf Uzun, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında da okulların ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve eksiklerinin giderilmesi amacıyla başladığı okul ziyaretlerini sürdürüyor.

05.12.2013 12:04

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında da okulların ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve eksiklerinin giderilmesi amacıyla başladığı okul ziyaretlerini sürdürüyor.

Beylikdüzü Belediyesi, eğitime yaptığı desteklere hız kesmeden devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun; Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel ve Beylikdüzü Kütüphane Sorumlusu Hilal Çuhadar ile birlikte Çağdaş Yaşam Kamuran Emiroğlu ve Birlik Sanayi Mesleki Eğitim Merkezi okullarını ziyaret etti.

"Öğretmenlik mesleği, fedakarlık ve emek istiyor"

Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı 'ya başarılar dileyen Başkan Uzun, "Beylikdüzü'nde eğitimin çıtası her geçen gün yükseliyor, Beylikdüzü Belediyesi olarak milli eğitim camiamızla her zaman iletişim içerisinde olmaya gayret ettik. Öğretmenlik mesleği fedakarlık, emek isteyen bir meslek ve gelişen Türkiye' de inanıyorum ki öğretmenlerimizin çabasıyla dünya devletleri ve milletleri arasındaki yerimiz çok daha saygın olacak" dedi. Başkan Uzun, öğretmenlerin fikir ve önerileri ile halka katkıda bulunmalarını da rica ederken, gelen öneri ve fikirlerin ciddiyetle ele alındığını ve okullarda bulunan eksikliklerin de ilgili birimler tarafından tespit edilerek, giderileceğini kaydetti.

Eğitime Tam Destek…

Beylikdüzü'nde eğitim kalitesinin yükselmesinde Başkan Uzun'un büyük katkısının olduğunu dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Beylikdüzü Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yeni projeler hazırladıklarını ve hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti. Beylikdüzü'nün etraftaki ilçelere göre başarılı bir eğitim vadisi olduğunu ve okul ziyaretlerinin belli bir program dahilinde devam edeceğini de dile getirdi. Okul müdürleri Yalçın Bilici ve Muharrem Kaygusuz ise Başkan Uzun'un öğretmen ve öğrencilerin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement