Eğitim Sistemine Çift Dil Desteği - Son Dakika
Güncel

Eğitim Sistemine Çift Dil Desteği

Eğitim Sistemine Çift Dil Desteği

"Dil eğitimi nasıl olmalı?" Bu soruya "Dil eğitimi öğrenci farklılıkları göz önüne alınarak belirlenen öğretim teknikleri ile olmalıdır" anlayışı ile yaklaşan Final Okulları Or-An Yerleşkesi eğitimcileri 12 saatlik İngilizce ve 2 saatlik Almanca eğitimi ile yeni eğitim – öğretim yılına hazırlanıyor.

11.09.2017 09:07  Güncelleme: 09:08

Özel sınıflarda ana dili İngilizce ve Almanca olan eğitimciler Final Okulları Or-An Yerleşkesinde öğrenciler ile buluşacak…

Eğitim psikologları ve okul öncesi eğitim uzmanlarına göre anne karnında başlayan dil eğitimi 4-12 yaş aralıklarında en verimli halini almakta. Sürekli yenilenen ve dinamik bir yapıya sahip olan dil eğitimi öğrencilerin eğitim hayatının yanı sıra meslek yolculuğunda da en büyük yardımcısı oluyor.

PROFESYONEL DİL EĞİTİMİ

Sınırlı zaman, kalabalık sınıf, yetersiz hoca sayısı gibi sorunlar dil eğitiminde yaşanan sorunların başında geliyor. Final Okulları Or-An Yerleşkesi özel sınıflarında anadili İngilizce olan hocalar ile 12 saatlik İngilizce eğitiminin yanı sıra anadili Almanca olan hocalar ile 2 saatlik eğitim imkanı sunuyor. Gramer bilgisinin yanı sıra konuşma kulüpleri ile öğrencilere ana dil yetisi kazandırılması amaçlanan özel eğitim sisteminde uluslararası sınavlara öğrenci hazırlanıyor. Öğrencilerin istekleri doğrultusunda hazırlanacak olan dil eğitimi programında bireysel farklılıklardan yola çıkacaklarını belirten Final Okulları Or-An Yerleşkesi Kurucusu Adem Aslan: "Kişiye özel dil eğitimi ile bireylere özel ödevlerin yanı sıra bireylere özel anlatım teknikleri uygulayacağız. Akıllı tahta teknolojileri ile donatılmış özel sınıflarımızda öğrencilerimiz hem eğlenecek hem öğrenecek. Okul saat aralığında en verimli eğitimi vermekte olan kurumumuzun önceliği öğrencilere ana dil yetisi kazandırabilmek. Öğrencilerin İngilizce ve Almanca seviyelerinin ölçülmesi için uluslararası sınavlara tabi tutulurken dil eğitimindeki gelişimleri eğitim uzmanlarımız tarafından sürekli ölçülerek değerlendirilecek." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitim Sistemine Çift Dil Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement