Eğitim Neferleri Çocukların Yüzlerini Güldürüyorlar - Son Dakika
Güncel

Eğitim Neferleri Çocukların Yüzlerini Güldürüyorlar

Eğitim Neferleri Çocukların Yüzlerini Güldürüyorlar

15 yıldan beridir eğitime destek adına kendilerini öğrencilere adayan Elazığ Anadolu Atatürk Lisesi'nin üç eğitim neferi, öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

29.10.2013 14:32

"Çocukların Umutları Yarınlara Kalmasın"

Öğrencilere toplumsal yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini kavratıp teşvik ederek onlarla aralarında bir "Gönül Köprüsü" kurmak için çıktıkları bu yolda daha önce bazı ihtiyaçlarını giderdikleri Güntaşı İlkokulu'nu ziyaret ederek, bu kez de öğrencilere oyuncak yardımında bulundular.

Eğitim Neferleri, 52 Öğrenciyi Sevindirdi

Güntaşı İlkokulunu ziyaret eden Anadolu Atatürk Lisesinin bayan öğretmenlerinden Hayat Erbay, Hülya Yıldırım ve Selda Ünlü isimli öğretmenler; öğrencilere oyuncak yardımında bulunarak, 52 çocuğu sevindirdiler.

Güntaşı İlkokulu'nda 52 öğrenciyi oyuncaklarla buluşturan Elazığ Anadolu Atatürk Lisesi'nin üç eğitim neferinin ellerinden oyuncağını alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Çocukları sevindirmek için çıktıkları bu yolda, Güntaşı İlkokulu'na bebek ve araba dağıtan bu üç eğitim neferi; elden ele dolaşarak artacak mutluluk paylaşımıyla ilgili destekleri bekliyoruz dediler.

"Katkısı Olan Herkese Gönülden Teşekkürler"

Anadolu Atatürk Lisesinin bayan öğretmenleri; "Umutlar hep yarınlara bırakılır, umutlar hep başka baharlara kalır... Güntaşı köyündeki çocukların umutları yarınlara kalmasın, yüreklere bir an önce bahar gelsin, mutlulukla dolsun istedik... Yüreği güzel insanlar Muhammet'e duyarsız kalmadı. İki yardımseverin katkıları ile 52 çocuğumuzu sevindirdik. Katkısı olan herkese gönülden teşekkürler..." dediler.

"Onların Sevinçlerini Hep Birlikte Paylaştık"

Güntaşı İlkokulu Müdürü Nidai Erşen ise; Anadolu Atatürk Lisesi öğretmenleri çocuklarımızı sevindirdiler. Okulun bir takım ihtiyaçları, birtakım eksiklikleri yani gerekli olan bir takım malzemelerle hem bizler sevindik, hem de öğretmenlerimiz sevindiler. Sağ olsunlar bugün de erkek öğrencilere arabalar, kız öğrencilere bebekler dağıtılarak, onların sevinçlerini hep birlikte paylaştık. Kendi çocukluğumuzu hatırladık bir bakıma gerçekten bizler de çok mutlu olduk. Yaptıkları yardımlardan ötürü kendilerine çok teşekkür ediyorum." Dedi.

"Yardımlar Öğrencilerin Başarısına Yansıyor"

Bu yardımların öğrencilerin başarısına da yansıdığını ifade eden Okul Müdürü Nidai Erşen, öğrencilerin çok sevindiklerini, bu yardımlardan sonra kendilerine daha çok çalışacakları için sözler verdiklerini söyledi.

Küçücük yardımların büyük sevinçlere dönüştüğünü dile getiren Erşen, bu tür yardımlara herkesin duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

Daha Önce de Okulun İhtiyaçlarını Gidermişlerdi

Eğitim Öğretim dönemi başlamadan önce de Anadolu Atatürk Lisesinin Hayat Erbay, Hülya Yıldırım ve Selda Ünlü isimli öğretmenleri Güntaşı İlkokulunun ihtiyaçlarını tespit ederek bütün sınıfların ahşap parkelerini yaparak eğitim öğretim döneminin başlamasına yetiştirmiş öğrencilere de kitap ve kırtasiye yardımında bulunmuşlardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitim Neferleri Çocukların Yüzlerini Güldürüyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement