Eğirdir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu - Son Dakika
Güncel

Eğirdir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Isparta'nın Eğirdir ilçesi Stadyumunda gerçekleştirilen kutlamaların ve tören alanının havadan görüntülenmesi (dron) Komandolar tarafından oluşturulan ay-yıldızın havadan görüntülenmesi (dron) Komandoların gösterisi (dron) Komando geçit töreni...

29.10.2022 22:09  Güncelleme: 22:14

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

Isparta'nın Eğirdir ilçesi Stadyumunda gerçekleştirilen kutlamaların ve tören alanının havadan görüntülenmesi (dron)

Komandolar tarafından oluşturulan ay-yıldızın havadan görüntülenmesi (dron)

Komandoların gösterisi (dron)

Komando geçit töreni

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik'ın askerleri ve vatandaşları selamlaması

Gösterilerden kesitler

Askeri araçların geçit töreni ISPARTA (AA) * Isparta'nın Eğirdir ilçesi Stadyumunda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. Yılı kutlandı. Tören Programında ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Kutlamaya gelen Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Emre TAYANÇ, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Okul Komutanı Piyade Komando Albay Erdoğan DUR, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK birlikte stadyum çimenliğine inerek halkı selamladı.

Tören Kutlamasına Asker ve Jandarma Kolluk Kuvvetleri Komutanları, Emniyet Güçleri, İtfaiye ve Sağlık Görevlileri, Eğirdir Belediyesi'nde çalışmakta olan Kamu görevlileri ve Zabıta Memurları da katıldı.

Yapılan gösterilerde Eğirdir Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı, ilk-orta okul ve lise öğrencileri yer aldı, gösterilerde rap müzik, şiir, halk oyunları, tiyatral gösteri oyunları gibi seyircilerin gözlerini kamaştıracak görsel şölenler yapıldı. Stadyum koltuklarında ise seyirciler ve öğrencilerin aileleri, destek oldu.

Cumhuriyetimizin ilanının 99. Yıldönümü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Cumhuriyet Koşusu" nda derece alan öğrencilere ödülleri, Veli GÖK, Emre TAYANÇ ve Adem ÇELİK tarafından takdim edildi.

Tören Bitiminde ise Bando Takımı eşliğinde, Silahlı Kuvvetlerin araç konvoyu ve dalgıç, kış kamuflajlı askerlerimizin de içinde olduğu diğer tüm okul ve kuruluşların katıldığı resmi geçit töreni ile kutlama sonlandı.

Eğirdir\'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğirdir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement