Eğilmez'den Başbakan'a Rest Mi? - Son Dakika
Güncel

Eğilmez'den Başbakan'a Rest Mi?

Eğilmez\'den Başbakan\'a Rest Mi?

Şanlıurfa listesinde kendisine 10'uncu sıra yer verilen Yusuf Eğilmez'in Başbakan Davutoğlu'nun programına gitmeyişi akıllarda soru işareti bıraktı.

13.04.2015 11:17

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları ilk toplantısını gerçekleştirdi. Listenin ilk sırasına yerleşen Nureddin Nebati'nin başkanlık yaptığı toplantıya 10'uncu sıra adayı Yusuf Eğilmez katılmadı. Eğilmez, Başbakan Davutoğlu'na da gitmedi.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları ilk toplantılarını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa birinci sıra milletvekili adayı Nureddin Nebati başkanlığında yaptı. Toplantıda milletvekilli adayları ilk olarak kendilerini tanıtarak seçimle ilgili yapılması gereken hususları konuştu. AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in de katıldığı toplantıya 10'uncu sıra adayı Yusuf Eğilmez katılmadı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir araya geldiği Urfa heyetinde de yer almayan Eğilmez'in son sıralara konulduğu için partiye tepkili olduğu öne sürüldü. Yusuf Eğilmez, iki dönem il başkanlığı yapmış, bu dönem içerisinde hem adı şaibelere karışmadığı hem de tüm seçimleri başarılı yürüttüğü için listenin en ön sıralarında yer alacağı düşünülmüştü.

DAVUTOĞLU, 12-0 İSTİYOR

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu da ilk olarak Şanlıurfa adaylarını kabul etti. Seçime ilişkin bir değerlendirme yapan Başbakan Davutoğlu, adaylara ve il başkanına çok çalışmaları gerektiği yönünde uyarıda bulurken, "Şanlıurfa'dan 12-0 bekliyorum" dedi.

EĞİLMEZ'İN MAZERET BİLDİRDİĞİ BELİRTİLDİ

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adaylarının 15 Nisan'da AK Parti Genel Merkezinde yapılacak aday tanıtım töreni sonrası Şanlıurfa'ya gelip seçim çalışmalarını başlatacakları öğrenildi. Partiden yapılan açıklamada, mevcut milletvekili ve aday olan M. Kasım Gülpınar'ın yurtdışında olduğu için, Yusuf Eğilmez'in ise mazeret bildirerek toplantıya katılamadığı belirtildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eğilmez'den Başbakan'a Rest Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mehmet beşaltı: 12 0 hayal olur yolsuzluk yap 12 iste hırsızlık yap 12 iste inşalah artık halk sizler gibi hoca düşmanlara oy vermez oylar gerçek halktan olan hdp ye verilecek 2 1 Yanıtla
  • Hakan: Adamsin 0 0 Yanıtla
  • Hakan: Adam 0 0 Yanıtla

Advertisement