Egemen Bağış: "Açıklanan Rapor Ayet-İ Kerime Değil" (2) - Son Dakika
Güncel

Egemen Bağış: "Açıklanan Rapor Ayet-İ Kerime Değil" (2)

Egemen Bağış: "Açıklanan Rapor Ayet-İ Kerime Değil" (2)

Egemen BAĞIŞ.BAĞIŞ.Bodrum'un Yalı Beldesi'ndeki Kempinski Barbaros Bay Hotel'de AB toplantısına katılan Bakan Egemen Bağış'ın yaklaşık iki buçuk saat süren toplantıdan keyifli ve neşeli çıktığı görüldü.

15.10.2011 00:32

Egemen BAĞIŞ: "AÇIKLANAN RAPOR AYET-İ KERİME DEĞİL" (2)

BAĞIŞ: "KONUŞULMADIK BİR ŞEY BIRAKMADIK"

Bodrum'un Yalı Beldesi'ndeki Kempinski Barbaros Bay Hotel'de AB toplantısına katılan Bakan Egemen Bağış'ın yaklaşık iki buçuk saat süren toplantıdan keyifli ve neşeli çıktığı görüldü. Kemal Derviş, Alman Yeşiller Partisi Milletvekili Cem Özdemir ve yaklaşık 35 AB uzmanı ve bakanlık neznindeki temsilcilerin katıldığı görüşmenin sonunda açıklama yapan Bakan Bağış, "Bodrum'un bu nefis havasında, ortamında gerçekten çok yararlı bir toplantı yaptık. Toplantıda Türkiye'nin AB sürecinde konuşulmadık hiçbir konu kalmadı. Türkiye'nin başarısı Türk insanının mutluluğu ve refahı için her konuyu görüştük, çok yararlı bir görüşme oldu" dedi.

Ceketinin yakasına taktığı AB ve Türk bayraklı rozet ile dikkat çeken İsveç Dışişleri Bakanı Carl Bildt ise görüşmelerin Türkiye adına yararlı geçtiğini ve Türkiye'nin AB sürecinde attığı adımları aldığı kararları desteklediğini ve bu yolda ciddi çalışmalar yapmasından mutluluk duyduğunu söyledi. Bakan Egemen Bağış ve Bildt ile toplantıya katılanlar ardından akşam yemeğine geçti. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Egemen Bağış: 'Açıklanan Rapor Ayet-İ Kerime Değil' (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement