Edremit'te 7/24 Saat Fahri Olarak Görevli İmam - Son Dakika
Güncel

Edremit'te 7/24 Saat Fahri Olarak Görevli İmam

Edremit\'te 7/24 Saat Fahri Olarak Görevli İmam

Edremit’te İmam Hatip Lisesi’nden emekli olan Edebiyat öğretmeni Muharrem Göral, gönüllü olarak ilçedeki mescitleri temizletirken, imam hatip ve müezzin olmayan camilerde de gönüllü olarak görev yapıyor.

14.06.2014 15:43

Edremit'te İmam Hatip Lisesi'nden emekli olan Edebiyat öğretmeni Muharrem Göral, gönüllü olarak ilçedeki mescitleri temizletirken, imam hatip ve müezzin olmayan camilerde de gönüllü olarak görev yapıyor.

Arta kalan zamanında da halkla bir araya gelerek sıkıntıları dinleyip, dini bilgiler veren Göral, "Ben 76 milyonun hocasıyım, 7/24 herkesin hizmetindeyim. 'Önce sorunlarınız, sonra sorularınız diyorum' Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak görüyorum" dedi.

Bursa Yüksek İslam Enstitüsü İlahiyat Fakültesi (İslam Dini ve Esasları) mezunu olan ve Balıkesir Necati Eğitim Enstitüsü, Fakültesi Türkçe-Edebiyat bölümünü bitirdiğini söyleyen Muharrem Göral, "2 lise, 2 fakülte bitirdim. Edremit İlçe Müftüsü Kemal Karadeniz, imam-hatibi izinli olan mescidler ve camilerde bana fahri olarak görev verdi. Bende bu görevi seve seve yapıyorum. Edremit Garaj Mescidi'nin ve Edremit Garaj Bayanlar Mescidinin temizliğini yaptırıyorum. Edremit Garaj Mescidi'nde de fahri olarak İmam-Hatiplik görevini yapıyorum. Muhterem cemaatimize namaz kıldırıyorum. Allah'a dua ediyorum. Cemaatimizin önce sorunlarını dinliyor sonrada çözmek için çalışıyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edremit'te 7/24 Saat Fahri Olarak Görevli İmam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement