Ebru Şallı Markafoni’nin Yeni Yüzü Oldu! - Son Dakika
Güncel

Ebru Şallı Markafoni’nin Yeni Yüzü Oldu!

Ebru Şallı Markafoni’nin Yeni Yüzü Oldu!

Markafoni'nin bu ayki konuğu olan güzel manken Ebru Şallı Tan!

26.05.2011 11:11

Ebru Şallı Tan'ın pilates markası Ebruli ve dünyaca ünlü moda markaları 27-31 Mayıs tarihleri arasında %90'a varan indirimlerle www.markafoni.com'da yer alacak.

Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü markafoni, bu ay güzel manken Ebru Şallı Tan'ı konuk ediyor. Kampanya kapsamında Ebru Şallı Tan'ın tanıttığı markalar arasında kendi pilates markası Ebruli de yer alıyor. Ebruli markasının ilk defa internet üzerinden indirimli olarak sunulduğu kampanya sayesinde markafoni üyeleri Ebruli marka pilates topu, egzersiz bandı, denge bilekliği ve pilates DVD'si gibi ürünlere %90'a varan indirimlerle sahip olma fırsatı yakalayacak.

Ebru Şallı Tan kendi markası Ebruli'nin yanı sıra kampanya kapsamında şu markaları tanıttı: A46, Afrodit Exclusive, Aldo, Armani Jeans, An Original Penguin, Batya Kebudi, Cerruti, Coach, Coppertone, Diesel, Dolce&Gabbana,DKNY, Eco Tools, Elizabeth Arden, Escada, Espirit, Essie, Ferre Milano, Fossil, Gucci, Guess by Marciano, Ipanema Gisele Bundchen, Killah, Lancaster, Lierac, Loft, Max Factor, Miss Sixty, N.G. Style, Puma, Shoes & More, Stefanel, The Sky, Tod's, Versace Jeans Couture ve Toni & Guy.

Ünlülerin tasarımcısı Batya Kebudi'den Ebru Şallı Tan ve markafoni'ye özel koleksiyon!

Ebru Şallı Tan'ın tanıttığı ürünler arasında takı tasarımcısı Batya Kebudi'nin ünlü manken için özel olarak tasarladığı bilezik ve kolyeler dikkat çekiyor. Ünlülerin en çok tercih ettiği tasarımcılardan biri olan Batya Kebudi'nin Ebru Şallı Tan'a özel hazırladığı koleksiyon, ilk defa www.markafoni.com'da moda severlerle buluşacak. Mükemmellik temalı mini koleksiyonda daire şeklindeki bilezik ve kolyelerin tamamı el yapımı olma özelliği taşıyor.

Fabrika Photography'de gerçekleşen çekimlerde Ebru Şallı Tan, fotoğrafçı Mehmet Erzincan'a poz verdi. Prodüksiyonunu Erem Kargül'ün üstlendiği çekimlerin moda editörlüğünü ise Mert Aslan yaptı. Ebru Şallı Tan'ın saçı Ali Yılancı, makyajı ise Gülüm imzasını taşıyor. Çekimlerin videosu ve backstage fotoğrafları da Deniz Özgün tarafından çekildi.

markafoni'nin stil sahibi ünlülerle yaptığı kampanyalar, sürpriz isimlerle devam edecek. Birbirinden renkli kampanyalar ve kaçırılmaz fırsatlar için www.markafoni.com'u izlemeye devam edin!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ebru Şallı Markafoni’nin Yeni Yüzü Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement