Ankara'ya Yürüyen Kotil Kızılcahamam'a Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Ankara'ya Yürüyen Kotil Kızılcahamam'a Ulaştı

Ankara\'ya Yürüyen Kotil Kızılcahamam\'a Ulaştı

Yüzde 10 olan seçim barajının düşürülmesi talebiyle İstanbul'dan Ankara'ya yürüyüş başlatan Aylin Kotil, yürüyüşünün 15.gününde Kızılcahamam'a ulaştı.

23.07.2013 10:07  Güncelleme: 10:21

Yüzde 10 olan seçim barajının düşürülmesi talebiyle İstanbul'dan Ankara'ya yürüyüş başlatan Aylin Kotil, yürüyüşünün 15. gününde Kızılcahamam'a ulaştı. Yürüyüş sırasında evi soyulan Kotil, "Evimi didik didik aramışlar. Hırsızlık olsa kolyelerimi de alırlardı, bu düşündürücü" dedi.

Seçim barajının düşürülmesi talebiyle 8 Temmuz günü başlattığı yürüyüşün 15. gününde Ankara sınırlarına giren Kotil, dün akşam saatlerinde Kızılcahamam ilçesine ulaştı. Kızılcahamam'da gazetecilere yaptığı açıklamada yaklaşık eylemine sosyal medyadan on binlerce kişinin destek verdiğini anlatan Kotil, yolda gördüğü ilginin de her geçen gün arttığını belirtti. İstanbul'daki evi soyulan Kotil, akşam aldığı hırsızlık haberiyle sarsıldığını belirterek, "Evimin her tarafını didik, didik aramışlar. Yüzüklerimi, eşimle bana ait olan pasaportlarımızı, yine eşime ait fotoğraf makinesini almışlar fakat kolyelerime dokunmamışlar. Bir de küçük altın vardı 150 TL değerinde. Onu da almamışlar. Hırsızlık olsa onları alırlardı diye düşünüyorum ve bu yüzden şaşkınız" diye konuştu.

Kotil, başlattığı yürüyüşü pazar günü Ankara'ya ulaşarak tamamlamayı hedeflediğini bildirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'ya Yürüyen Kotil Kızılcahamam'a Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement