Dursunbeyli Başarılı Güreşçiye Başkan'dan Altın - Son Dakika
Güncel

Dursunbeyli Başarılı Güreşçiye Başkan'dan Altın

Dursunbeyli Başarılı Güreşçiye Başkan\'dan Altın

Dursunbey Belediyespor kulübünün başarılı güreşçisi ve Dursunbeylilerin Türkiye'deki gururu Halil İnce Türkiye 2.'si oldu.

08.06.2012 08:16

İnce'ye Başarısından dolayı Başkan M. Ruhi Yılmaz altın hediye etti.

13 yaşında olmasına rağmen karşısına çıkan rakiplerini tek tek deviren ve büyük başarılara imza atan Halil İnce Dursunbey'i Türkiye'nin her yerinde başarı ile temsil etmeye devam ediyor. Genç güreşçi Halil İnce geçtiğimiz günlerde Çorum'da yapılan Türkiye Güreş Federasyonu organizesi olan Türkiye Şampiyonasında rakiplerini tek tek devirerek Final'e çıktı. Final'de de müthiş bir performans sergileyen İnce küçük bir şansızlık eseri ikinci olurken yapılan bu turnuvada gümüş madalya sahibi oldu.

Çorumda kazandığı Türkiye ikinciliğinin ardından Dursunbey'e dönen Halil İnce ilk olarak Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Halil inceyi başarısından dolayı kutlayan Başkan Yılmaz genç sporcuyu Dursunbey'i Türkiye'nin her yerinde başarı ile temsil ettiği için altın ile ödüllendirirken genç sporcunun kazandığı gümüş madalyayı da Halil İncenin boynuna taktı. Genç yaşına rağmen rakiplerini başarı ile mağlup eden Halil'le başarılarının devamını dileyen Başkan Yılmaz Başarılı genç sporcuların her zaman desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Yılmaz'a hediyesinden dolayı teşekkür eden Halil İnce başarılarını katlayarak devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dursunbeyli Başarılı Güreşçiye Başkan'dan Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement