Dursunbey Belediyesi Özür Diledi - Son Dakika
Güncel

Dursunbey Belediyesi Özür Diledi

Dursunbey Belediyesi Özür Diledi

Dursunbey'de devam eden Belediye çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlardan bilgi aldı.

11.01.2012 11:12

Dursunbey Belediyesi Dursunbey'de yapılması güç denilen ve yıllardır kaderine terk edilen bir çok mahalle ve mevki'e hizmet vermeye devam ediyor. Dursunbey Üçeylül Mahallesi Yandere mevkii olarak bilinen bölgede yıllardır yapılamayan çevre düzenlemesi ve yol yapımını programına alan Belediye, o bölgede hummalı bir çalışma başlattı. Belediye Ekipleri buradaki çalışmalarını sürdürürken Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz Fen İşleri İşçi Sorumlusu Tayfun Yanık ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek çalışanlardan bilgi aldı. Bu bölgedeki bozuk yapının giderilerek modern bir havaya kavuşturulacağı bilgisini veren Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz bu alana bir'de çocuk parkı kazandıracakları bilgisini verdi. Ayrıca bölgedeki vatandaşların sorunlarını da dinleyen Başkan bu bölgenin bir aksilik çıkmaması halinde Nisan ayına kadar tamamlanacağı bilgisini de verdi.

BASKETBOL SAHASI VE ÇOCUK PARKI HİZMETE GİRECEK

Üçeylül Mahallesi Ahmet Yarma Sokak'ta da Belediyenin Çalışmaları devam ediyor. Esen tepe camii arasında bulunan sokakta kullanılamaz hale gelen çocuk parkını yenileyecek olan belediye buraya modern bir hava katmaya hazırlanıyor. Ayrıca çocuk parkının yanında bulunan boş alana bir Basketbol sahası yapılarak gençlerin burada spor yapma imkânı sağlanacak. Etrafı tel örgü ile kapalı olacak Basketbol sahasının bölgeye de ayrı bir hava katacağı belirtiliyor.

Belediye Başkanı Yılmaz Ahmet yarma sokakta yaptığı incelemede öncelikle işçilere kolaylıklar dilerken yapılması gerek işlerin direktiflerini de verdi.

SAZ MESİRE ALANI GÜZELLEŞİYOR

Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz şehir içi çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlardan ayrıntılı bilgileri alırken Saz Mesire Alanında yapılan modernize çalışmalarını da inceledi. Burada yapılan dere ıslahı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yöneten başkan bu alandaki çalışmaların yaz aylarına kadar bitirilmesinin planlandığını söyledi. Ayrıca burada bulunan ve Belediyenin yap işlet devret usulü ile özelleştirdiği restoran işletmecileri ile de görüşen başkan çalışmalarla ilgili işletmecilerden de bilgi aldı.

Dursunbey Belediyesinden yapılan açıklamada Dursunbey'in bazı bölümlerini şantiye alanına çevirdiği için vatandaşlardan özür dilenirken, Şehrin modernize edilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dursunbey Belediyesi Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement