Dursunbey Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika
Güncel

Dursunbey Belediye Meclisi Toplandı

Dursunbey Belediye Meclisi Toplandı

Her ay düzenli olarak yapılan Belediye Meclis toplantılarının bir yenisi Dursunbey Belediyesi Meclis salonunda yapıldı.

06.02.2012 22:20  Güncelleme: 22:21

Şubat ayı kararlarının alındığı toplantıya mazeretlerini bildiren bazı üyeler katılmadı. Yeterli çoğunluğa sahip olan meclisi oturuma açan Meclis Başkanı M. Ruhi Yılmaz gündeme alınan maddeleri sırası ile okuttu. Öncelikle imar değişikliklerine gelen itirazları değerlendiren meclis bu konuda gelen itirazları değerlendirdi.

Daha sonra cep park ücretlerinin ödeme süresi hakkında gelen itirazları değerlendiren meclis bu sürenin 5 günden 15 güne çıkarılmasına karar verdi.

Ayrıca en son 2004 yılında değiştirilen zabıta yönetmeliğinde de değişiklikler yapılırken bu değişiklikler meclisin oylarına sunuldu. Yeni düzenlemelerin geldiği yürütmelikte en dikkat çeken maddeler arasında ise hükümetin yürürlüğe koyduğu Pazar esnafının Pazar yerinde bağırma yasağı ve Tüp satışı yapan esnafların dükkânlarında bulundurabilecekleri tüp miktarı oldu.

Buna göre bir tüp dükkanında 200 kg dan fazla tüp bulunduramayacak. Son madde olarak Pazar işgaliyelerine gelen itirazları değerlendiren meclis bu konuda da oy birliği ile ret kararı alarak gündem maddelerini tamamladı.

Meclisin sonunda Basın ve Halkla ilişkiler biriminin hazırladığı sunum meclis üyelerine seyrettirilirken bir aylık süre içerisindeki çalışmalar ve basında yer alan bir çok haber meclis üyeleri tarafından beğeni ile karşılandı. Meclis başkanı Yılmaz Meclisi 05/03/2012 tarihinde yeniden oturuma davet ederek meclisi oturuma kapattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dursunbey Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement