Dursunbey Belediye Başkanı Umreye Gitti - Son Dakika
Güncel

Dursunbey Belediye Başkanı Umreye Gitti

Dursunbey Belediye Başkanı Umreye Gitti

Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz Umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara hareket etti.

28.02.2012 14:54

Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz daha önce adak olarak niyetlendiği umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara doğru Dursunbey'den yola çıktı.Geçtiğimiz gün Dursunbey Belediyesi önünden hareket eden kafile ile yola çıkan Belediye Başkanı ve eşini bir çok kişi uğurladı. Başkanın akraba ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda Dursunbeyli vatandaşta kafileyi uğurlamak ve helallik almak için Dursunbey Belediyesi önüne geldi.

Bir konuşma yapan Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz buradan gidene kadar siz bizlere dua edin inşallah bizde kutsal topraklara ulaştığımızda sizlere dua edeceğiz dedi. Daha sonra Dursunbey Müftüsü Nihat Sevil umre ibadetini yerine getirecek olan kafileye hayırlı yolculuklar dilerken yaptığı dua ile umre ibadetinin hayırlı bir şekilde geçmesini niyaz etti.

Okunan duaların ardından gelenler ile tek tek vedalaşan başkan M.Ruhi Yılmaz ve eşi kafile ile birlikte otobüse binerek yola çıktı. 20 gün umre ibadeti yapacak olan Dursunbey Belediye Başkanının yerine Meclis Üyesi Atıf Kürşat Tavşanlı vekalet edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dursunbey Belediye Başkanı Umreye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement