Dünyanın En Rahat Yeri Kayseri'de Sergilendi - Son Dakika
Güncel

Dünyanın En Rahat Yeri Kayseri'de Sergilendi

Dünyanın En Rahat Yeri Kayseri\'de Sergilendi

Dünya genelinde 58 ülkeye yatak ihraç eden BRN Yatakları’nın düzenlediği ‘Dünyanın en rahat yeri’ konulu fotoğraf yarışmasının ilk sergisi, KayseriPark AVM’de açıldı.

11.01.2014 16:58

Dünya genelinde 58 ülkeye yatak ihraç eden BRN Yatakları'nın düzenlediği 'Dünyanın en rahat yeri' konulu fotoğraf yarışmasının ilk sergisi, KayseriPark AVM'de açıldı.

Kayseri'deki ilk mağazasını açan BRN Yatakları, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu aracılığıyla düzenlediği yarışmada, jüri tarafından yaklaşık 2 bin 500 fotoğraf arasında belirlediği 29 fotoğrafı ilk kez KayseriPark AVM'de sanatseverlerle buluşturdu.

BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, büyük ses getiren yarışmalarının ilk sergisini fabrikalarının bulunduğu Kayseri'de açmaya karar verdiklerini belirterek, 'Dünyanın en rahat yeri' konulu fotoğraf sergisine hemşehrilerinin ilgisinden de ayrıca duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlter, BRN Yatakları olarak sanat ve sanatçının her zaman yanında olduklarını belirterek, kültür ve sanata destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

BRN Yatakları'nın düzenlediği yarışmada, Seyit Konyalı'nın 'Çobanın aba içine gizlediği kuzu' dünyanın en rahat yeri olurken, ikincilik ödülünü 'Camları buğulu trende derin bir uykuya dalan kadını' fotoğraflayan İstanbul'dan Aylin Çakır almıştı. Kocaeli'nden Leyla Emektar 'Annesi tarafından ayakları kavranan bebe' fotoğrafıyla üçüncü olmuştu.

Dünya genelindeki satışlarını geçen yıl sonunda iç pazara da yayan BRN Yatakları'nın Ankara Armada, İstanbul Capacity, Arena Park, Brandium, VialandAVM'ler Masko, Samsun, Bodrum, Gaziantep PrimeMall, KayseriPark ve KKTC'de mağazaları bulunuyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dünyanın En Rahat Yeri Kayseri'de Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement