Dünyanın En İnce Değiştirilebilir Lensli Fotoğraf Makinesi - Son Dakika
Güncel

Dünyanın En İnce Değiştirilebilir Lensli Fotoğraf Makinesi

Dünyanın En İnce Değiştirilebilir Lensli Fotoğraf Makinesi

Selfie'den sonra fotoğrafseverlerin yeni trendi "wefie", NX mini ile hayat buluyor.

03.06.2014 11:22

Samsung NX mini: "Wefie" trendinin en iddialı oyuncusu

"Wefie" kelimesi sokak diline, 2 veya daha fazla kişinin birlikte çektiği "selfie" olarak girdi ve Samsung, NX Mini ile wefie trendine öncülük etmeye kararlı.

İstanbul, 3 Haziran 2014 – Samsung Electronics'in yeni fotoğraf makinesi NX mini ile "wefie" akımına kapılın. Beyaz, pembe, nane yeşili, kahverengi ve siyah olmak üzere 4 farklı renk seçeneğine sahip NX mini, 180 derece döndürülebilir dokunmatik ekranı ile son dönemin "wefie" akımına en iyi şekilde uyum sağlıyor. Dünyanın en ince ve en hafif değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi* olan NX mini; 999 TL (9 mm lens ile) ve 1.149 TL (9-27 mm lens ile) tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatları ile tüketiciye sunuluyor.

Göz kırparak fotoğraf çekin

Kendi fotoğrafınızı çekerken bir yandan etkileyici poz vermek, diğer yandan deklanşöre basmak zor olabilir, ancak NX Mini'nin yeni göz kırpma özelliği, istediğiniz zaman kusursuz fotoğrafı çekmenize yardımcı olur. Tek yapmanız gereken; çekim için hazırlık yapmak ve görüntüyü yakalamak için fotoğraf makinesine göz kırmak... Göz kırpmayı algılayan NX mini, herhangi bir düğmeye basmaya gerek kalmadan iki saniye sonra otomatik olarak fotoğraf çeker.

Kompakt NX Mini sizinle her yere geliyor

NX Mini, beğendiğiniz kareleri kolayca yakalamanızı mümkün kılıyor. Cebe veya çantaya kolayca sığabilecek kadar küçük olduğu gibi, fotoğraf kalitesinden de ödün vermiyor. Şık metal gövde ve deri görünümlü tasarıma sahip NX Mini, tarzına önem veren fotoğrafseverlere de hitap ediyor.

NX mini alan herkese çift kişilik Avrupa'ya uçak bileti hediye

Samsung, gerçekleştirdiği kampanya ile NX mini alan tüm tüketicilere çift kişilik Avrupa bileti hediye ediyor. Kampanya kapsamında 30 Haziran 2014'e kadar NX mini fotoğraf makinesi satın alan herkes; Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Milano, Paris, Londra, Viyana, Münih, Berlin, Roma ve Atina şehirlerine çift kişilik, gidiş-dönüş uçak biletine sahip olma fırsatı veriyor.
Yüksek kalitede "wefie"ler

180 derece döndürülebilir dokunmatik ekran ile kullanıcılar, kendi görüntülerini mükemmel şekilde kadraja yerleştirebilir. NX Mini'nin güçlü optik performansı, keskin ve net yüksek kaliteli görüntüler elde edilmesini sağlıyor. Son derece ince 9 mm'lik geniş açılı lens ile NX Mini ile, bir kol boyu mesafeden grup fotoğrafları çekebilir, böylece kendinizi kadraja kolayca yerleştirerek grup fotoğraflarının bir parçası olabilirsiniz.

Tag & Go ile anılarınızı dokunarak paylaşın

NX Mini, Wi-Fi ve NFC özellikleri ile görüntü paylaşımını son derece kolaylaştırıyor. Samsung'un özel Tag & Go bağlantısı NX Mini'nin sadece cihazları birbirine dokundurarak akıllı telefonlar veya tabletler gibi NFC özellikli cihazlarla eşleştirilebilmesini sağlıyor.

Eşleştirdikten sonra kullanıcılar:

· Mobile Link'i (Mobil Bağlantı) kullanarak eşleştirilen mobil cihazlar arasında birden çok görüntüyü seçip gönderebilir.

· Group Share (Toplu Paylaşım) ile birden çok kişiye fotoğraf göndermek gibi zaman gerektiren ve tekrarlı süreçleri ortadan kaldırarak toplamda dört cihaza görüntü gönderebilir.

· Remote View Finder Pro ( Uzaktan Kumanda) ile NX Mini'yi bir akıllı telefon üzerinden kontrol edebilir.

· Kamerayı Bebek Monitörü olarak kullanabilir. Ses algılandığında eşleştirilen akıllı telefon bir uygulama ile etkinleştirir, bu da ebeveynlerin gerektiğinde çocuklarıyla ilgilenebilmelerini sağlar.

Fotoğraflarınızı güvenle bulutta saklayın

Buna ek olarak NX Mini'nin sunduğu depolama seçenekleri sayesinde görüntüler doğrudan fotoğraf makinesinden buluta aktarılabilir. Kullanıcılar Dropbox ile popüler fotoğraf paylaşım sitesi Flickr'a doğrudan fotoğraf yükleyebilir. Dropbox yeni kullanıcılara toplamda 2 GB'lık ücretsiz ve istenilen cihazdan ulaşılabilen bir depolama alanı sunarken; Flickr'a ise 1 terabayta kadar görüntü yüklenebilir.

* Dünyanın en ince ve en hafif değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi (19 Mart 2014, Samsung dahili araştırması sonucu)

* Ürünün avantajları, tasarımı, fiyatlandırması, bileşenleri, performansı, ulaşılabilirliği ve becerileri dâhil olmak ama bunlarla sınırlı olmamak üzere işbu belgede belirtilen tüm işlevler, özellikler, teknik beceriler ve diğer ürün bilgileri, önceden bildirilmeksizin veya herhangi bir yükümlülük getirmeksizin değiştirilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyanın En İnce Değiştirilebilir Lensli Fotoğraf Makinesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement