Dünya Özürlüler Gününde Hamsi Şenliği - Son Dakika
Güncel

Dünya Özürlüler Gününde Hamsi Şenliği

Dünya Özürlüler Gününde Hamsi Şenliği

Ayetullah Keser Eğitim ve Uygulama Okulu, Dünya Engelliler Günü'nü Hamsi Festivali ile kutladı.

02.12.2011 10:15

Dünya özürlüler Günü kapsamında balıkçı köyü olan Beykoz Anadolu Feneri'nde özel çocukların eğitim gördüğü Ayetullah Keser Eğitim ve Uygulama Okulu, Dünya Engelliler Günü'nü Hamsi Festivali ile kutladı… Engellilerin sesini, sorunlarını duyurma adına yapılan Hamsi Festivali bu yıl ilk kez yapılırken etkinlikte halk danslarıyla dikkat çeken işitme engelli folklor ekibi izleyiciler tarafından büyük alkış aldı… Türkiye'nin en ünlü ilizyonistlerinden Sermet Erkin yaptığı gösterilerle yediden yetmişe herkesi adeta büyüledi.

Organizasyonda büyük emeği geçen Ayetullah Keser Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü M. Hilmi Eren katılarından dolayı Başta Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün ve İlçe Müdürü Hasan Nazmi Yekrek'e teşekkür ederken Anadolu Feneri Semt Muhtarı Hasan Ata'nın da yapılan hazırlıklarda desteği olduğunu belirtti… Hamsi Festivalinin finalinde Eğitim uygulama okulunda 'özel' öğrencilerin yapmış olduğu mumlar hediye edildi.

Okul Müdürü M. Hilmi Eren, "Özel eğitime ihtiyacı olan çocukların yeteneklerine uygun eğitime yönlendirildiğinde pek çok başarıya imza attıklarını, okuldaki ebru, seramik, mum atölyeleri sera çalışmaları ve diğer eğitim faaliyetlerinde de buna yakından şahit olduklarını ifade etti. Hilmi Eren okul müdürlüğü olarak ilk hedeflerinin atölye kısımnda eğitim alan öğrencileri en kısa zamanda işe yerleştirmek olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Özürlüler Gününde Hamsi Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement