Dünya’dan Gövde Gösterili Aday Adaylık Başvurusu - Son Dakika
Güncel

Dünya’dan Gövde Gösterili Aday Adaylık Başvurusu

Dünya’dan Gövde Gösterili Aday Adaylık Başvurusu

Biz Kimseyle Kavgalı Değil, Her Zaman Barışık Olacağız. Ben Seçilsem De, Kaybetsem De Benim Partim CHP'dir. Her Zaman CHP İçin Çalışacağız" Dedi.

28.03.2011 22:26  Güncelleme: 22:39

"Biz Barışık Olacağız"

"Bambaşka bir 'DÜNYA', yaşanılabilir modern Sakarya" SLOGANIYLA YOLA ÇIKAN Sakaryalı İşadamı Raşit Dünya; kalabalık bir grupla geldiği CHP Sakarya İl Örgütü'ne 12 Haziran 2011 Genel Seçimleri için Sakarya Milletvekili Aday Adaylığı başvurunu gerçekleştirdi. CHP Sakarya İl Başkanı Yaşar Erdem'e bir buket çiçek takdim eden Raşit Dünya; kalabalık partili önünde gerçekleşen konuşan Dünya, "Biz kimseyle kavgalı değil, her zaman barışık olacağız. Ben seçilsem de, kaybetsem de benim partim CHP'dir. Her zaman CHP için çalışacağız" dedi.

"Akp Zam Üstüne Zam Yaptı"

"AKP iktidarında ülkemizin geldiği nokta açıktır" diyen Dünya; açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bugün bu ülkede üretici, çiftçi perişandır. 15 yıldır 1 gram et ithal etmeyen bu ülke bugün kasaplık canlı hayvan, et ve kurbanlık ithal ediyor. AKP'nin 8 yıllık iktidarında buğday ithalatına ödediği para 3,7 milyar dolardır. Türkiye ihtiyacı olan ayçiçeğinin yüzde 54'ünü kırmızı mercimeğin yüzde 35'ini, pirincin yüzde 35, mısırın yüzde 20'sini ithal ediyor. Bugün bu ülkede üretici, çiftçi perişandır.Gübresini alamaz traktörüne mazot koyamaz haldedir"

"Vatandaş Perişan Durumda"

Birçok esnaf siftah yapmadan işyerini kapattığını ifade eden Dünya; "Hayatını sürdürmek için bankalara borçlanıyor. Tüm bunlara 8 milyon emeklinin 3 milyon işsizin, 2,5 milyon memurun eklenmesi ile ortalama aile bireyleri ile yaklaşık 50 milyon insanın bir kısmının yoksulluk, bir kısmının açlık sınırının altında yaşadığı 2010 yılında açlıktan ölen bebeklerin bulunduğu ülkemizde bu yetmezmiş gibi sürekli artan dış borçlara, 4 milyar kredi kartı borcunu da eklediğinin de gelecek 30 yılımızı tüketmiş olduğumuzu görüyoruz" dedi.

"Sorunlar Chp İktidarında Çözülecek"

Sosyal Devlet ilkesinin sadaka kültürü ile tavsiye edildiğini belirten Dünya; Darbe dönemlerini aratmayan özgürlük ve hak ihlallerinin yaşandığı muhalif olmanın korku kültürü ile bastırılmaya çalışıldığı seçim barajının arkasına sığınarak iktidarı bırakmaya yanaşmayan AKP iktidarını uyumlu İslam Modeli ile Ortadoğu ve Afrika halklarına sunulma çalışıldığını ibretle görüyoruz. Tüm bunların çözümü Sosyal Hukuk Devleti'nin yeniden oluşturacak, mazotta ÖTV'yi kaldıracak, yasal düzenlemeler ile her genç erkeğin yaşadığı askerlik sorununu çözecek CHP iktidarıdır.

Başta ailemin, mensubu olduğum iş dünyasının ve sivil toplum kuruluşlarının yürekten açık desteklerini alarak CHP'den aday adayı oldum. Değişen CHP'nin değişen yüzü olmaya adayım. Yoksullukla, yolsuzlukla, yasaklarla mücadele etmeye adayım. Düşüncenizi ve inancınızı Ankara'ya taşımaya adayım" diyerek, konuşmasını tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya’dan Gövde Gösterili Aday Adaylık Başvurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement