Dündar’dan Bursaspor Çıkarması - Son Dakika
Güncel

Dündar’dan Bursaspor Çıkarması

Dündar’dan Bursaspor Çıkarması

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Özlüce Tesisleri'nde Ertuğrul Sağlam ve Oyuncularla Bir Araya Geldi.

20.08.2010 13:08  Güncelleme: 14:54

AK Parti Bursa Milletvekili Altan Karapaşaoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ı antreman öncesi Özlüce Tesisleri'nde ziyaret etti.

Bursalılara şampiyonluğu yaşatan Ertuğrul Sağlam ve futbolcuları bir kez daha tebrik eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor'un başarısıyla beraber Bursa'nın hem ülke çapında hem de uluslararası arenada tanınırlığının arttığını belirtti.

Özellikle uluslararası toplantılarda yanlarında Bursaspor bayrağı, rozeti ve forması götürdüklerini dile getiren Dündar "Ertuğrul Sağlam Bursalılara unutulmaz bir başarı yaşattı. Bursaspor taraftarı nasıl ki Bursaspor'u yalnız bırakmıyorsa, bizlerde üzerimize düşeni yapıyoruz ve Bursaspor'un başarısını uluslararası boyutta duyurmaya çalışıyoruz. Bursaspor Bursa'nın yükselen değerdir. Değerli hocamız Ertuğrul Sağlam'ı, tüm futbolcuları ve yönetimi bir kez daha tebrik ediyoruz" dedi. Bursa Millitvekili Altan Karapaşaoğlu ise Ertuğrul Sağlam ve ekibinin başarı grafiğini Şampiyonlar Ligi maçlarında daha da yükselteceklerini söyledi. İlçe Başkanı Refik Özen'de takıma Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diledi.

SAĞLAM: "HER ZAMAN İDDİALIYIZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursaspor'un başarılı teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ise takım ve futbolcularla ilgili bilgi verdi. Takımın her geçen gün daha da iyiye gittiğinin altını çizen Sağlam "ilk maçımızı Konyaspor ile oynadık ve lige iddialı başladık. Bu iddiamız lig sonuna kadar devam edecek" diye konuştu. Yerel yöneticilerin gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirten Sağlam aynı desteğin her zaman artarak devam etmesini istedi.

DÜNDAR, ANTREMANI İZLEDİ

Ziyaretin ardından antreman sahasına geçen Ertuğrul Sağlam'a Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'da eşlik etti. Özlüce tesislerini dolduran yüzlerce Bursaspor taraftarıyla antremanları izleyen Dündar, "Bursaspor'un maçlarına gitmeye özen gösteriyorum. Desteğimiz sonuna kadar sürecek. Bursaspor çok güçlü bir takım, Avrupa'da da önemli başarılara imza atacaklarına inanıyoruz" dedi. Bursaspor taraftarları Başkan Dündar ve Ertuğrul Sağlam'a büyük ilgi gösterdiler, birlikte bol bol fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dündar’dan Bursaspor Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement