Düğünde Bıçaklandı, Hastanede Öldü - Son Dakika
Güncel

Düğünde Bıçaklandı, Hastanede Öldü

Düğünde Bıçaklandı, Hastanede Öldü

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'ndeki bir düğünde, husumetli iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan 30 yaşındaki Özgür Aydın, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

02.08.2017 21:11

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'ndeki bir düğünde, husumetli iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan 30 yaşındaki Özgür Aydın, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, geçen Pazartesi günü Acarlar Mahallesi'nde meydana geldi. Katıldıkları bir düğünde, aralarında husumet bulunan Aykut Özcan ve Ercan Yanar ile Erkan Kaya, Özgür Aydın, Kazım Ayyıldız ve Bayram Güvençoğlu arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Özcan ve Yanar, yanlarında getirdiği bıçaklarla Kaya, Aydın, Ayyıldız ve Güvençoğlu'nu çeşitli yerlerinden yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren Özgür Aydın, bugün sabah saatlerinde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

TUTUKLANDI

Olayın ardından kaçan şüphelilerden 20 yaşındaki Ercan Yanar ise dün akşam saatlerinde Acarlar Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Ercan Yanar tutuklandı. Diğer şüpheli Aykut Özcan'ı ise yakalamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğünde Bıçaklandı, Hastanede Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement