Düğün Yemeğinden Zehirlenen 50 Kişi Hastanelik Oldu - Son Dakika
Güncel

Düğün Yemeğinden Zehirlenen 50 Kişi Hastanelik Oldu

Düğün Yemeğinden Zehirlenen 50 Kişi Hastanelik Oldu

Aksaray'da bir düğüne katılan davetlilerden yaklaşık 50 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

01.09.2013 19:19

Aksaray'da bir düğüne katılan davetlilerden yaklaşık 50 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 150 kişi hastanelere başvururken, sayısının artabileceği belirtildi.

Olay, merkeze bağlı Aşağı Dikme Köyü'nde meydana geldi. Mustafa ve Fatma Ay çiftinin düğününe katılan davetlilere köfte, kavurma ve dolmadan oluşan düğün yemeği ikram edildi. Yemekten yiyen davetlilerin bazılarında mide bulantısı ve kusma şikayeti baş gösterdi. Bunun üzerine 112 Acil Servis'e haber verildi. Köye 13 ambulans gönderilirken yaklaşık 50 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yemeği yaklaşık 150 kişinin yediği ve hastanede tedaviye alınanların sayısının artabileceği belirtildi.

Aşağı Dikme Köyü Muhtarı Halil Özmen, "Öğlen düğünde yemek yedik. Sonra ben ordan ayrılıp, inşaata gittip. Orada kusma şikayeti baş gösterdi. Zehirlendiğimi anlayınca hastaneye gittim" dedi.

Düğünde dağıtılan yemekten numune alınıp il tarım müdürlüğüne gönderilirken, olayla ilgili de soruşturma başlatıldı. - Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğün Yemeğinden Zehirlenen 50 Kişi Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement