Düğün Sahiplerinin Fotoğraf Mutluluğu - Son Dakika
Güncel

Düğün Sahiplerinin Fotoğraf Mutluluğu

Düğün Sahiplerinin Fotoğraf Mutluluğu

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr.

04.07.2013 16:13

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'un kararıyla evlendirme dairesindeki fotoğraf çekiminin serbest bırakılmasını düğün sahipleri memnuniyetle karşıladı.

Vatandaştan gelen yoğun istek üzerine Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, nikah salonlarındaki fotoğraf ve video çekim ihalesini iptal ederek serbest bıraktı. İhaleden elde edilecek kira gelirinden de vazgeçilerek nikah salonunda fotoğraf ve video çekiminin serbest bırakılması, düğün sahiplerini çok mutlu etti.

Diğer belediyelerde olduğu gibi Gaziosmanpaşa Belediyesi Nikah Salonu'nda da fotoğraf ve video çekim işi, ihale yoluyla firmalara kiralanıyordu. Nikah sahipleri de, fotoğraf ve video çektirmek istediklerinde ihaleyi alan firmalarla anlaşıyordu. Nikah sahipleriyle ihaleyi alan firmalar arasında zaman zaman da sıkıntılar yaşanıyordu. Artık düğün sahipleri, istedikleri şekilde kendileri ya da anlaştıkları kişilere çekim yaptırmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda başlayan bu uygulama, vatandaş tarafından da memnuniyetle karşılandı. Hem nikah sahipleri hem de yakınları, hiçbir engelleme olmadan istedikleri firmalarla anlaşarak fotoğraf ve video çekimi yaptırabildikleri gibi hiçbir firmayla anlaşmayıp fotoğraf ve videoları kendileri de çekebildiği için mutlu olduklarını belirttiler.

Yeni evlenen çiftler, "Bu hizmetten oldukça memnun kaldıklarını belirtirken, ciddi bir maddi külfetten bizleri kurtaran, nikahımızda istediğimiz şekilde fotoğraf ve video çekimi yaptırma hakkını bizlere veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Erol, vatandaşın memnuniyetinin daha önemli olduğunu ve bu yüzden de ihale yapmama kararı aldıklarını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düğün Sahiplerinin Fotoğraf Mutluluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement