Düğün Evi Yas Evi Oldu - Son Dakika
Güncel

Düğün Evi Yas Evi Oldu

Düğün Evi Yas Evi Oldu

Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesinde havan mermisinin düşmesi sonucu hayatını kaybeden İdris Akgül'ün kardeşinin bugün düğününün olduğu öğrenildi

28.10.2013 14:54  Güncelleme: 16:10

Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn İlçesi'nde, El Kaide'nin kolu olarak nitelendirilen El Nusra Cephesi ile PKK'nın bu ülkedeki kolu olan PYD güçleri arasındaki çatışma sırasında, bir havan mermisi Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'ne düştü. Olayda İdris Akgül adlı vatandaş hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Akgül'ün kardeşi Ramazan Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağabeyi Sebahattin Akgül'ün düğün töreni için hazırlık yaptıklarını, kendileri için mutlu geçeceğini düşündüklerini günün yaşanan olay nedeniyle hüzne dönüştüğünü belirtti.

DÜĞÜN YERİ YAS GÜNÜ OLDU

Dün akşam kına gecesine katıldıklarını ifade eden Akgül, "Bu sabah düğün yeri yas günü oldu. Çok üzünüz, bütün ailemiz düğün için köyden gelmişti" dedi. Suriye'deki savaş yüzünden birçok insanın öldüğünü vurgulayan Akgül, ağabeyinin de bundan dolayı hayatını kaybettiğini söyledi.

BU SABAH HAYATINI KAYBETTİ

Bu sabah, Suriye'nin Rasulayn bölgesinde PYD güçleri ile Nusra cephesi arasında yaşanan çatışmalarda atıldığı tahmin edilen havan mermisinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki bir eve isabet etmesi sonucu İdris Akgül hayatını kaybetmiş, kızı ise yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düğün Evi Yas Evi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement