Düdek'den Anlamlı Bağış - Son Dakika
Güncel

Düdek'den Anlamlı Bağış

Düdek\'den Anlamlı Bağış

Gazeteci- yazar Şenay Düdek'in son kitabı 'İki Sevda Arasında'nın satışından elde edilecek gelirle çocuklar için ana sınıfı yapılacak.

09.01.2013 11:16

Gazeteci- yazar Şenay Düdek'in son kitabı 'İki Sevda Arasında'nın satışından elde edilecek gelirle çocuklar için ana sınıfı yapılacak.

Daha önceki kitaplarından elde ettiği geliri, eğitim ve sağlık bağışlarına aktaran Şenay Düdek, satış rekorları kıran son romanı 'İki Sevda Arasında' kitabından elde edilen geliri de eğitime aktarmaya karar verdi. İzmirli olan Düdek, Konak İlçesi'nde bulunan 19 Mayıs İlköğretim Okulu bünyesinde 3 sınıf ve 1 oyun salonundan oluşan anaokulunu çatıdan yer döşemesine kadar yenileyecek. Okulların yarı yıl tatile girmesiyle başlayacak olan tadilata 70 Bin TL harcayacak olan Düdek, son kitabı 'İki Sevda Arasında'nın gelirini bu amaçla kullanacak. Protokol imza töreni öncesi İzmir Valisi Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret eden Şenay Düdek, şöyle dedi:

"Eğitim alanında bir bağış yaptığımda bunu herkese göstermek isterim. Çünkü başka insanlara örnek olsun. Çocukların vizyonu genişlesin. Çocukların üzerinde elim olduğu zaman bu beni mutlu ediyor."

Düdek'in gönül zengini bir yazar ve gazeteci olduğunu belirten İzmir Valisi Cahit Kıraç da, "174'üncü protokol ile okullar yenileniyor. Çocuklara gösterilen ilgiye teşekkür ederiz. Okul öncesi eğitim verimini yüzde yüze çıkartmamız lazım" dedi.

Konuşmalardan sonra Şenay Düdek, Konak Milli Eğitim Müdürü Cihabir Çulhaoğlu ile anaokulunun yenilenmesi protokolünü imzaladı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düdek'den Anlamlı Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement