Dr. Senai Demirci, Beylikdüzü Halkına Yaşamı Anlattı - Son Dakika
Güncel

Dr. Senai Demirci, Beylikdüzü Halkına Yaşamı Anlattı

Dr. Senai Demirci, Beylikdüzü Halkına Yaşamı Anlattı

Beylikdüzü Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri tüm güzellikleri ile sürüyor.

03.08.2013 10:10

Ünlü yazar Dr. Senai Demirci, hayat ve Kur'an'a dair anlattıkları ile kendisine izlemeye gelenlere anlamlı bir gece yaşattı.

Ramazan ayının son günlerine yaklaşılırken Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri her gece devam ediyor. Fatih Sultan Mehmet Camii'nin yanında düzenlenen etkinliklerde sahneyi ünlü yazar Dr. Senai Demirci aldı. Yaklaşık bir saat boyunca kendisini dinlemeye gelenlere Kur'an ve hadislerden örneklerle dünya hayatını anlatan Demirci, büyük beğeni aldı. Programın sonunda Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay tarafından kendisine çiçek takdim edilen Senai Demirci, gelecek yıllarda da Beylikdüzü halkıyla yeniden bir arada olmaktan keyif alacağını söyledi.

Bir Akşamda Beş İftar...

Öte yandan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, adeta iftardan iftara koştu. Sırasıyla Beylikdüzü Belediyesi'nin Gürpınar'da, Zonguldaklılar Derneği'nin Gürpınar Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı'nda, Beylikdüzü Balıkçılar ve Çevre Koruma Derneği'nin Balıkçı Barınağı'nda, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı Yaşlılar Komisyonu'nun Belediye Kültür Merkezi'nde ve Marmara Nakliyatçılar Derneği'nin Yakuplu Sosyal Tesisleri'ndeki iftarlarına katılan Başkan Yusuf Uzun, tüm sofralardaki vatandaşların duygularına ortak oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dr. Senai Demirci, Beylikdüzü Halkına Yaşamı Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement