Dr. Müezzinoğlu, Beylikdüzü'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Dr. Müezzinoğlu, Beylikdüzü'nde İncelemelerde Bulundu

Dr. Müezzinoğlu, Beylikdüzü\'nde İncelemelerde Bulundu

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müzzinoğlu, Beylikdüzü'nü ziyaret ederek, yapılan sağlık yatırımlarıyla ilgili Belediye Başkanı Uzun'dan bilgi aldı.

26.04.2013 11:25

Beylikdüzü, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nu ağırladı. İnceleme ve temaslarda bulunmak üzere ilçeye gelen Bakan Müezzinoğlu, Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve Belediye Başkan Yardımcıları tarafından karşılandı. Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ve beraberindekiler ilk olarak Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Eski Ek Hizmet Binasında hizmet vermeye başlayan Devlet Hastanesi Poliklinikleri'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Uzun ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Tok'un kendisine eşlik ettiği ziyarette Bakan Müezzinoğlu, beş katlı binayı tek tek dolaşarak, bina ve çalışmalar hakkında bilgi aldı ve hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başkan Uzun'dan Bakan Müezzinoğlu'na Sağlık Dosyası…

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, hastane ziyaretinin ardından Başkan Uzun ile birlikte ilçede yapılacak sağlık yatırımlarıyla ilgili farklı noktalarda incelemelerde bulundu. Belediye hizmetleri hakkında da bilgi veren Başkan Uzun, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'na, Beylikdüzü'deki sağlık sorunları ve yapılması gereken projeler için bir de dosya sundu.

Bakan Müezzinoğlu da başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Uzun'u tebrik ederek, hizmetlerde her zaman destek olacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dr. Müezzinoğlu, Beylikdüzü'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement