Douglas Parfümeri Yepyeni Mağazasi İle İzmir Alsancak' da! - Son Dakika
Güncel

Douglas Parfümeri Yepyeni Mağazasi İle İzmir Alsancak' da!

Douglas Parfümeri Yepyeni Mağazasi İle İzmir Alsancak\' da!

Douglas Parfümeri' ye özel dünyaca ünlü markalar ile hayatınızı güzelleştiren "Douglas Parfümeri" İzmir Alsancak' da açıldı!

03.04.2012 02:39  Güncelleme: 02:38

Almanya' da 100. yılını kutlayan ve dünya çapında 19 ülkede toplam 1200' den fazla mağazası olan "Douglas Parfümeri" müşterilerini şımartmaya devam ediyor. Parfümler, makyaj malzemeleri, banyo köpükleri, cilt bakım ürünleri, etkileyici tırnaklar, erkek bakım ürünleri, duş jelleri ve güzelliğe dair her şey, "Douglas Parfümeri" nin İzmir Alsancak' daki yeni mağazasında hayatınızı daha da güzelleştirmek için sizleri bekliyor.

Katy Perry, Paris Hilton, Rihanna gibi dünyaca ünlü starların imzasını taşıyan parfümlerin yanı sıra sadece "Douglas Parfümerileri" nde satışa sunulan Annayake, MBR, NYX, Toni Gard, Förster & Johnsen, Artemis of Switzerland, ButterLondon, Hello Kitty, Frederic Fekkai, Fruttini, Accentra, Baratti, Venus, Village, Miro, Parikos ve Alessandro gibi dünyaca ünlü markalar sizleri bekliyor.

Sadece "Douglas Parfümeri" müşterilerine özel markaların yanında Chanel, Dior, Lancome, Hermes, YSL, Gucci, Estée Lauder, Chloé, Paco Rabanne, Guerlain, Boss, Calvin Klein, Jean Paul Gaultier, Dolce Gabbana, Armani, Clinique, Clarins, Biotherm gibi daha birçok seçkin markayı da bir arada bulabileceğiniz "Douglas Parfümeri", kişisel bakımına önem veren ve son trendleri takip eden İzmirliler' in hayatını güzelleştiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Douglas Parfümeri Yepyeni Mağazasi İle İzmir Alsancak' da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement