Dolandırıcıyı Dinlediği Müzik Yakalattı - Son Dakika
Güncel

Dolandırıcıyı Dinlediği Müzik Yakalattı

Dolandırıcıyı Dinlediği Müzik Yakalattı

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde bir akaryakıt istasyonuna, aldığı motorin karşılığında sahte çek veren dolandırıcı, istasyona her gelişinde dinlediği Kürtçe bir türküden yola çıkılarak yakalandı.

12.12.2011 12:55

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde bir akaryakıt istasyonuna, aldığı motorin karşılığında sahte çek veren dolandırıcı, istasyona her gelişinde dinlediği Kürtçe bir türküden yola çıkılarak yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Kendisini işadamı olarak tanıtan 40 yaşındaki Ümit Öztürk, Çayırova ve Tuzla'daki iki ayrı akaryakıt istasyonundan belirli aralıklarla veresiye aldığı 55 bin litre motorin karşılığında 210 bin TL değerinde çek verdi. İstasyon sahipleri, tahsile gönderdikleri çeklerin sahte olduğunu anlayınca durumu polise bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Çayırova İlçe Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ümit Öztürk'ün benzin istasyonuna, aracında sürekli ev anlamına gelen Kürtçe Malê adlı türküyü dinleyerek geldiği bilgisine ulaştı. İstanbul polisiyle ortak hareket eden Çayırova polisi, Öztürk'ün İstanbul Başakşehir'deki bir akaryakıt istasyonuna da yine aynı müziği dinleyerek yakıt almaya gittiğini saptadı.

Başakşehir'deki evine yapılan baskında gözaltına alınan Ümit Öztürk çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, sürekli dinlediği türküyü ise bir akrabasının söylediği öne sürüldü. - Kocaeli/ Çayırova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dolandırıcıyı Dinlediği Müzik Yakalattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement