Doğuş Marinacılık Hedef Büyüttü - Son Dakika
Güncel

Doğuş Marinacılık Hedef Büyüttü

Doğuş Marinacılık Hedef Büyüttü

D Marin Didim Müdürü Can Polat, Doğuş Marinacılık olarak, sektörlerinde Akdeniz'de marka lideri olmayı hedeflediklerini bildirdi.

07.07.2012 15:34

D Marin Didim Müdürü Can Polat, Doğuş Marinacılık olarak, sektörlerinde Akdeniz'de marka lideri olmayı hedeflediklerini bildirdi.

Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, Doğuş Marinacılık bünyesinde 2009 yılında açılan D Marin Didim'in, bin 300 yat bağlama kapasitesi ile Ege'nin ve Türkiye'nin en büyük marinası olduğunu belirtti.

D Marin Didim olarak geçen yılı yüzde 60 doluluk oranı ile kapattıklarını kaydeden Polat, 2012 hedeflerinin ise yüzde 80 olduğunu söyledi.

-Doğuş Yunanistan'da da marina işletecek-

Polat, Doğuş Marinacılık olarak Türkiye'nin yanı sıra Hırvatistan'da marinalarının bulunduğunu, yurtdışı yatırımlarını sürdüreceklerini dile getirerek, "Yakın zamanda Yunanistan'da sektöre giriş yapacağız. Hedefimiz, marina sektöründe Akdeniz'de marka lideri olmak" dedi.

Marinacılık sektörünün uzun vadede dünyanın yükselen trendi olduğunu ifade eden Can Polat, marinacılıkta marina içinde verilen hizmetlerle birlikte çevrede ki doğal ve tarihi güzelliklerinde etken olduğunu, bu noktada D Marin Didim olarak, Efes ve Milet antik kentleri, Apollon Tapınağı ve Bodrum ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumları ile önemli avantaja sahip olduklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Bahri Aşık/ Suat Deniz/ Ufuk Kırabalı

Yayıncı: Hamdi Ateş - AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Doğuş Marinacılık Hedef Büyüttü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement