Doğanşehir'de 1. etap kalıcı deprem konutlarının anahtar teslimine başlandı - Son Dakika
Güncel

Doğanşehir'de 1. etap kalıcı deprem konutlarının anahtar teslimine başlandı

Doğanşehir\'de 1. etap kalıcı deprem konutlarının anahtar teslimine başlandı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından inşa edilen kalıcı deprem konutlarının 1. etabında yer alan 349 konutun anahtarları, hak sahiplerine teslim ediliyor. Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç, anahtar teslimi sırasında konutların ilçeye ve hak sahiplerine hayırlı olmasını diledi. Depremzede Servet Bayram ise anahtarını almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, devlete ve Cumhurbaşkanı'na teşekkür etti.

07.03.2024 12:40  Güncelleme: 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, 1. etap kalıcı deprem konutlarının anahtar teslimine başlandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından inşasına başlanan kalıcı deprem konutlarının 1. etabında yer alan 349 konutun anahtarları, resmi işlemlerin ardından hak sahiplerine teslim ediliyor.

Vatandaşlara anahtarlarını teslim eden Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç, kalıcı deprem konutlarının ilçeye ve hak sahiplerine hayırlı olmasını diledi.

Depremzede Servet Bayram ise anahtarını aldığı için mutlu olduğunu belirterek, "Allah devletimize, milletimize zeval vermesin, Allah Cumhurbaşkanı'mızdan razı olsun. Büyük bir afet geçirdik. Allah bir daha yaşatmasın." dedi.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Doğanşehir'de 1. etap kalıcı deprem konutlarının anahtar teslimine başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement