Doğacak Bebeği İçin Parti Hazırlığı Yaparken Hastanelik Oldu (2) - Son Dakika
Güncel

Doğacak Bebeği İçin Parti Hazırlığı Yaparken Hastanelik Oldu (2)

Doğacak Bebeği İçin Parti Hazırlığı Yaparken Hastanelik Oldu (2)

Hukuk MÜCADELESİ BAŞLATACAKLAR Bodrum'da, anneliğe hazırlık partisi yapmaya hazırlanırken aniden rahatsızlanıp, plasentasının patlamasına bağlı olarak karındaki 8 aylık bebeğini kaybeden 28 yaşındaki Fatoş Karayel Öksüz'ün tedavisi sürüyor.

08.02.2015 17:02

Hukuk MÜCADELESİ BAŞLATACAKLAR

Bodrum'da, anneliğe hazırlık partisi yapmaya hazırlanırken aniden rahatsızlanıp, plasentasının patlamasına bağlı olarak karındaki 8 aylık bebeğini kaybeden 28 yaşındaki Fatoş Karayel Öksüz'ün tedavisi sürüyor. Eşinin durumunun iyiye gittiğini belirten Mustafa Öksüz, Bodrum'daki hastaneye ve buradaki doktora tepki gösterdi. Emlak danışmanı Mustafa Öksüz, olanları anlatırken, şunları söyledi:

"Zamanında doğru müdahale edilseydi hem çocuğum yaşıyor olacak hem de eşim ölümün kenarına gidip gelmeyecekti. Belki çocuğum geri gelmeyecek. Eşimin böbrekleri ile ilgili ileride ne olacağını bilmiyoruz ama bunları bize yaşatanlardan hukuk önünde mutlaka hesabını soracağım. Çünkü bütün tıbbi raporlar, tetkikler elimizde var" dedi.

Avukatı aracılığı ile  ölen çocuğum ve eşim için hukuk mücadelesi başlatacağını anlatan Mustafa Öksüz, "Eşim şu anda hayati tehlikeyi atlattı sayılır. Pazartesi günü taburcu olmayı bekliyoruz"  diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğacak Bebeği İçin Parti Hazırlığı Yaparken Hastanelik Oldu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement