Doğa Kolejinden Belediye'ye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Doğa Kolejinden Belediye'ye Teşekkür Ziyareti

Doğa Kolejinden Belediye\'ye Teşekkür Ziyareti

Doğa Koleji Gençlik Meclisi heyeti Elazığ Belediyesini ziyaret ederek, yapmış oldukları çalışmalara desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan'a teşekkür ettiler.

12.04.2012 16:00  Güncelleme: 15:58

Doğa Koleji Gençlik Meclisi Başkanı Enes Gülümser ve okul öğrencileri Taha Gürateş ile Özge Özmen, Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan'ı makamında ziyaret etti.

Doğa Koleji olarak yapmış oldukları sosyal ve kültürel etkinliklere desteklerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan'a teşekkür eden Doğa Koleji Gençlik Meclisi Başkanı Enes Gülümser etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:

"Elazığ Belediyesi olarak birçok sosyal ve kültürel aktiviteyi ilimizdeki çeşitli kurumlarla yapıyoruz.

Bu kurumlardan birisi de Doğa Kolejidir. Doğa Koleji Gençlik Meclisi üyelerimizin bugün bizlere teşekkür ziyaretinde bulunması bizleri son derece mutlu etti. Amacımız Elazığ'ın kültürel ve sosyal dokusunu ortaya çıkarmak ve bunun devamını sağlamaktır. Bu vesileyle bu güzel etkinliklere imza atan Doğa Koleji idareci, öğrenci ve çalışanlarını tebrik ediyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğa Kolejinden Belediye'ye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement