Diyetisyen Funda Özkan Ekmek ile Zayıflatıyor - Son Dakika
Güncel

Diyetisyen Funda Özkan Ekmek ile Zayıflatıyor

Diyetisyen Funda Özkan Ekmek ile Zayıflatıyor

Diyetisyen Funda Özkan'ın kontrolünde ekmeği de kesmeden sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz mümkün.

24.04.2014 14:11

Yaz geliyor kilo veremiyorum diye üzülmeyin. Diyetisyen Funda Özkan'ın kontrolünde ekmeği de kesmeden sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz mümkün…

Baharın yüzünü göstermesiyle beraber kalın kıyafetlerden kurtulmaya başladığımız için de kışın aldığımız kilolar bir hayli dikkat çekiyor. Bahar ve yaz aylarını formda bir vücutla karşılamayı kim istemez ki?

Diyetisyen Funda Özkan'ın kendine has bir zayıflama yöntemi var. Bu yöntem ile sevdiğiniz gıdaları tüketerek fazla kilolarınızdan sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Nedir bu ekmek yiyerek zayıflama yöntemi diyecek olursanız eğer; kendisine danışmak için gelen hastalarına öncelikle beslenme anketi doldurtarak işe başlıyor ki burada kişinin hangi gıdayı sevdiği hangi besini sevmediği ortaya çıkıyor. Amaç sevdiği gıdalar ile hastanın zayıflamasını sağlamak…

Hastanın sevdiği gıdalardan oluşan beslenme programı ile sağlıklı zayıflama maratonunun ilk adımı tamamlanmış oluyor. Mutlaka kişiye özel beslenme programında ekmek oluyor. Zaten Diyetisyen Funda Özkan hastalarını ekmek ile zayıflatıyor da diyebiliriz. Hastalar beslenme eğitimine gelerek neyi nasıl yemesi gerektiğini öğrenerek istediği yiyecekleri yiyerek kilo veriyor.

Yaz gelmeden bu önerilere kulak ver, yaza fit gir

Sağlıklı beslenmeye şimdiden başlamalı ve daha çok hareketli olmaya çalışmalısınız. Sağlıklı ve kalıcı kilo kaybı için; sabah uyandıktan en geç 1 saat içerisinde mutlaka kahvaltı yapılmalı, 3 ana ve 3 ara öğün şeklinde beslenmeye çalışılmalı, tahıl daha çok ekmek olarak tüketilmeli, yağlı yiyeceklerden özellikle kızartma yöntemiyle pişirilmiş yiyecekler yerine fırında, ızgara ya da haşlama yöntemiyle pişirilmiş yiyecekler tercih edilmelidir. Sağlıklı ve kalıcı zayıflamak için etrafta duyulan beslenmeyle ilgili doğru bilinen yanlışları uygulamak yerine, diyetisyenden yardım alınmalıdır. Sağlıklı bir beslenme programının kalorisi yaşınıza, cinsiyetinize, beden kitle indeksinize, fiziksel aktivite düzeyinize göre ayarlanmalıdır ve özellikle beslenme programı kişiye özel olarak hazırlanmalıdır. Sağlıklı beslenme programının yanında da mutlaka fiziksel aktivite düzeyi artırılmalıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Diyetisyen Funda Özkan Ekmek ile Zayıflatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement