Diyarbakırspor Taraftarları, TFF'yi Protesto Yürüyüşü Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakırspor Taraftarları, TFF'yi Protesto Yürüyüşü Düzenledi

Diyarbakırspor Taraftarları, TFF\'yi Protesto Yürüyüşü Düzenledi

Diyarbakırsporlu taraftarlar, takımlarına yapılan haksızlığa karşı isyan sesini yükseltmeye devam ediyor. Taraftar Diyarbakır'da TFF Bölge Temsilciliğine yürüdü.

20.05.2015 22:18

Diyarbakırsporlu taraftarlar, takımlarına yapılan haksızlığa karşı isyan sesini yükseltmeye devam ediyor. Futbol Federasyonu ve hakem Hüseyin Sabancı'ya yönelik tepkiler her geçen gün ve saat hızla artarken, tepki eylemlerinin ilkini yaptı.

Ofis semtindeki konukevi önünde kitlesel yürüyüş ve basın açıklaması yapıldı. Halkımızı bu haksızlığa ve zulme karşı tek vücut olarak hareket etmeye, tepkisini göstermeye ve eyleme katılarak güç vermeye davet ettiler.

Kalabalık bir grup Diyarbakırspor taraftarlar Azrailler grubu olarak konuk evinden TFF Bölge müdürlüğü önüne kadar çeşitli sloganlar atarak geldiler. TFF'yi ve MHK ve maçın hakemini protesto edici tezahüratlar yapan grup adına Azrailler Grubu Başkanı Ramazan Tugay, "Gün bugündür, gün kentini ve takımını sahiplenme günüdür. Haksızlığa karşı hakkımızı arayacağız" diyerek TFF Bölge Müdürlüğü önünde taraftarları hitaben konuşma yaptı. Başkan Tugay'ın konuşması zaman zaman protestolar ve alkış sesleriyle kesildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakırspor Taraftarları, TFF'yi Protesto Yürüyüşü Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement