Diyarbakır'daki Kuyumcular Tedirgin - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'daki Kuyumcular Tedirgin

Diyarbakır\'daki Kuyumcular Tedirgin

Diyarbakır’da son zamanlarda artan kuyumcu soygunlarına tepki göstermek amacıyla bir araya gelen kuyumcular, soyguncuların yakalanması çağrısında bulundu.

08.01.2015 15:09

Diyarbakır'da son zamanlarda artan kuyumcu soygunlarına tepki göstermek amacıyla bir araya gelen kuyumcular, soyguncuların yakalanması çağrısında bulundu.

Diyarbakır'da son günlerde artan soygunlar kuyumcuları tedirgin etti. Diyarbakır Kuyumcular Odası'na bağlı 250 iş yeri sahibi, soygunlara tepki göstermek amacıyla Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde bir araya gelerek, soyguncuların yakalanması çağrısında bulundu. Diyarbakır Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Akkul, kuyumcuların soygunlara tepki göstermek amacıyla kepenk kapattıklarını söyledi. Akkul, Diyarbakır'da kuyumculara yönelik artan hırsızlık ve soygunlardan tedirgin olduklarını dile getirdi. Kuyumcuların iş yerlerinde gerekli tedbirleri aldıklarını ifade eden Akkul, "Biz tedbirlerimizi alıyoruz. Kuyumcularımızda kamera sistemimiz var hem içeride hem de dışarıda, alarm sistemimiz ve otomatik kepenklerimiz mevcuttur. Yetkililerle görüştük ve taleplerimiz oldu. Yine talep ediyoruz. Devriye timleri istiyoruz. Bazı noktalarda kuyumcuların olduğu yoğun yerlerde polis devriyesi istiyoruz. Son soygunlarda yaklaşık 10 kilogram kadar altın çalınmış ve gasp edilmiştir" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'daki Kuyumcular Tedirgin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement