Diyarbakır'da Jandarma ve MİT Ortak Operasyonu: 19 PKK/KCK Şüphelisi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Jandarma ve MİT Ortak Operasyonu: 19 PKK/KCK Şüphelisi Gözaltına Alındı

Diyarbakır\'da Jandarma ve MİT Ortak Operasyonu: 19 PKK/KCK Şüphelisi Gözaltına Alındı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Jandarma ve MİT'in gerçekleştirdiği ortak operasyonda, terör örgütü PKK/KCK'ya yardım-yataklık eden ve propagandasını yapan 22 şüpheli belirlendi. 22 adrese yapılan baskınlarda 19 şüpheli yakalandı ve birçok silah, uyuşturucu madde ve örgütsel doküman ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edilirken, 3 kişinin ise arandığı bildirildi.

14.02.2024 16:36
DİYARBAKIR'ın Lice ilçesinde jandarma ile MİT'in gerçekleştirdiği ortak operasyonda 19 PKK/KCK şüphelisi, gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ile Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik çalışma yaptı. Terör örgütüne yardım-yataklık eden ve PKK/KCK propagandası yapan 22 şüpheli belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Lice ilçesinde 22 adrese baskın yaptı. Eş zamanlı baskınlarda 19 şüpheli yakalandı, aramalarda 8 ruhsatsız av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 3 tabanca şarjörü, 78 fişek, 18 kilo esrar, 16 cep telefonu, 16 sim kart ve 2 örgütsel doküman ele geçirildi. İşlemleri sonrası 19 kişi adliyeye sevk edilirken; 3 şüphelinin arandığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Jandarma ve MİT Ortak Operasyonu: 19 PKK/KCK Şüphelisi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement