Diyarbakır'da 2 Ayda 4 Ton Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da 2 Ayda 4 Ton Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır\'da 2 Ayda 4 Ton Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, polisin son iki ayda düzenlediği operasyonlarda 4 ton esrar ele geçirildiğini açıkladı.

05.03.2013 12:50

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, polisin son iki ayda düzenlediği operasyonlarda 4 ton esrar ele geçirildiğini açıkladı.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin son bir hafta içinde yaptığı operasyonlara ilişkin açıklama yaptı. Ekiplerin 4 ayrı operasyonda 400 kilo esrar ele geçirdiğini belirten Güven, sokak satıcılarına yönelik operasyonda ise 54 adet fişek tabir edilen esrara el konulduğunu söyledi. Güven, belirlenen bir adrese yapılan operasyonda ise iki asayiş olayında kullanılan bir adet Kalaşnikof tüfek bulunduğunu kaydetti.

Gazetecilerin uyuşturucu kaçakçılarının derbi maçlar sırasında sevkiyat yaptığı yönünde bilgi olduğu yönündeki sorusu üzerine Güven, "Organizenin anlamı bu zaten, organize yapılıyor ve her şart değerlendiriliyor. Polisin zaaf gösterebileceği saatler olarak değerlendikleri zamanları kaçakçılık için kullanabiliyorlar. Ama arkadaşlarımız 24 saat kesintisiz görev yaptıkları için geçen ay 2 ton, bu ayda toplamda 2 ton olmak üzere 4 ton esrar maddesi ele geçirmiş olduk" dedi.

Açıklamanın ardından ele geçirilen uyuşturucular teşhir edilirken, sokak satıcıları tarafından hazırlanan esrar fişeklerinin öğrencilerin ders kitabı sayfalarına sarıldığı görüldü.

CA,SS(GG/AK) - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 2 Ayda 4 Ton Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement