"Diriliş" Yayla Ve Erikli’de Sahnelendi - Son Dakika
Güncel

"Diriliş" Yayla Ve Erikli’de Sahnelendi

"Diriliş" Yayla Ve Erikli’de Sahnelendi

Keşan Belediyesi'nin Kültür Etkinlikleri Çerçevesinde Keşan'a Gelen Samsun Sanat Tiyatrosu, Yayla Ve Erikli Sahili'nde "Diriliş" Adlı Oyunu Sergiledi.

05.07.2010 11:49  Güncelleme: 12:25

2 Temmuz 2010 Cuma akşamı saat 21.00'de Yayla Sahili Yayla Park'ta sahnelenen oyunu Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Yenimuhacır Belediye Başkanı Recep Ordu, CHP Keşan İlçe Başkanı A.Baki Topal ile Belediye Meclis Üyesi Ercan Dağlı ve 400'e yakın tiyatrosever izledi.

Oyun izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.Oyunun sonunda sahneye çıkan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan tüm oyuncuları tek tek kutladı. Samsun Sanat Tiyatrosu adına Yaşar Gündem, sanata verdiği destek nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a bir plaket takdim etti.

"Diriliş" adlı oyun 3 Temmuz 2010 Cumartesi günü akşamı da Erikli'de saat 21.00'de Keşan Belediyesi Sosyal Tesisler önünde sahnelendi. Buradaki oyunu da Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz ile Keşan Belediye Meclis üyesi Alemdar Özbay ve yaklaşık 350 tiyatrosever izledi.

Oyunun ardından sahneye çıkan Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, tiyatrocuları tek tek tebrik ederek çiçek hediye etti ve bu güzel oyundan dolayı Samsun Sanat Tiyatrosu'na teşekkür etti.

Yayla ve Erikli'de ki yazlıkçılarda kendilerine böyle bir imkanı sunan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Diriliş' Yayla Ve Erikli’de Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement