Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Araç Metrobüs Yoluna Girdi, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Araç Metrobüs Yoluna Girdi, 1 Yaralı

Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Araç Metrobüs Yoluna Girdi, 1 Yaralı

100 Karayolu Cevizlibağ mevkiinde meydana geldi.

25.04.2016 09:20

100 Karayolu Cevizlibağ mevkiinde meydana geldi. Gece saat 01: 30 sıralarında 34 JT 5648 plakalı aracın sürücüsü Salim Sarı D-100 Karayolu Ankara istikametinden Cevizlibağ mevkiine geldiği sırada henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç metrobüs yolunu çevreleyen demir bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak metrobüs yoluna girdi. Yoldan geçen vatandaşlar hemen kaza yapan araç sürücüsüne yardıma koşarken bir yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahale olay yerinde yapılan sürücü daha sonra Haseki Eğitim ve Araştıma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri kaza sonrası araç trafiğini, kontrollü bir şekilde tek şeritten verirken, metrobüs seferlerinin de kısa süreli aksadığı görüldü.

Olayın görgü tanığı Ömer Önder isimli bir sürücü, " Bir araç ile yarışırken hızını alamadı tabi metrobüs bariyerlerine çarpıp takla ata ata buraya geldi. Araç içeresinde bir kişi vardı başka da kimse yoktu" dedi.

Olay yerine gelen trafik çekicisi kaza yapan aracı yoldan kaldırırken, temizlik görevlileri de kaza sonucu araçtan yola saçılan eşyaları temizledi.

Polis ekiplerinin kazayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Araç Metrobüs Yoluna Girdi, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement