Dikkatsiz motosikletli ölümden döndü, o anlar kameraya yansıdı - Son Dakika
Güncel

Dikkatsiz motosikletli ölümden döndü, o anlar kameraya yansıdı

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde seyir halindeki otomobil, tali yoldan ana yola kontrolsüz geçiş yapan elektrikli motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsünün ağır yaralandığı kaza, kameralara saniye saniye yansıdı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Durumu ağır olan sürücü, daha sonra kentteki özel bir hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

28.07.2023 10:30  Güncelleme: 10:32

- Dikkatsiz motosikletli ölümden döndü, o anlar kameraya yansıdı

Otomobilin ana yola kontrolsüz geçiş yapan motosiklet sürücüsüne çarptığı kaza kameralara yansıdı

UŞAK - Uşak'ın Sivaslı ilçesinde seyir halindeki otomobil, tali yoldan ana yola kontrolsüz geçiş yapan elektrikli motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsünün ağır yaralandığı kaza, kameralara saniye saniye yansıdı.

Kaza, Sivaslı ilçesine bağlı Pınarbaşı Beldesi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kent merkezinde seyir halinde olan M.F.G idaresindeki 64 SD 121 plakalı otomobil, kavşağa geldiğinde tali yoldan ana yola kontrolsüz geçiş yapan F.Z. idaresindeki elektrikli motosikletle çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi.

Sağlık ekiplerince ilk tedavisi yapılan yaralı motosiklet sürücüsü, tedavisi için Sivaslı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan sürücü, daha sonra kentteki özel bir hastaneye sevk edildi.

Öte yandan, dikkatsiz motosiklet sürücüsünün ağır yaralandığı kaza, bölgedeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde güzergahında seyir halinde olan otomobilin ana yola kontrolsüz geçiş yapan motosiklete çarptığı ve sürücünün çarpmanın etkisiyle yola savrulduğu anlar yer aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dikkatsiz motosikletli ölümden döndü, o anlar kameraya yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dikkatsiz motosikletli ölümden döndü, o anlar kameraya yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement