Devrim, " Kendi İşimize Bakıyoruz, Kendi Yapacaklarımıza Konsantre Oluyoruz" - Son Dakika
Güncel

Devrim, " Kendi İşimize Bakıyoruz, Kendi Yapacaklarımıza Konsantre Oluyoruz"

Devrim, " Kendi İşimize Bakıyoruz, Kendi Yapacaklarımıza Konsantre Oluyoruz"

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim, Pazar günü ligin ilk haftasında konuk edecekleri Zonguldak Kömürspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

31.08.2018 15:14  Güncelleme: 15:15

Şu anda hiçbir takımın taktik anlayışını tam olarak oturtamadığını söyleyen teknik direktör Levent Devrim, " İlk maçlar tabi ki çok zordur. Sezona kazanarak başlamak istiyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyespor yine sahada mücadele eden ve kazanmayı çok arzulayan bir takım olacak" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da, Zonguldak Kömürspor ile Pazar günü Mümin Özkasap Stadı'nda oynanacak olan zorlu maç öncesinde nefesler tutulurken, teknik direktör Levent Devrim'de sezonun ilk maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Şu anda hiçbir takımın taktiksel anlayışını tam olarak oturtamadığını ifade eden başarılı teknik adam, " Manisa Büyükşehir Belediyespor her zaman olduğu gibi kazanmayı çok arzulayan ve mücadeleci kimliğiyle ön plana çıkan bir takım olacak" dedi.

" TÜM TAKIMLARIMIZA KAZASIZ, BELASIZ VE SAKATSIZ BİR SEZON DİLİYORUM"

Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak her zaman olduğu gibi yine kendi yapacaklarına konsantre olacaklarını söyleyerek sözlerine başlayan teknik direktör Levent Devrim, " Öncelikle kendi takımımız adına, bu mücadelede yer alacak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah tüm takımlar kazasız, belasız ve sakatlığın yaşanmayacağı bir sezon geçirirler. Afyon'da yaklaşık 35 gün çok yoğun bir tempoda çalıştık. Şimdi artık ligin ilk maçına çıkacağız. Dediğim gibi Manisa Büyükşehir Belediyespor hedefi olan bir takım. Yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Hedefleri doğrultusunda her zaman saha içerisinde keyif veren, tempoyu kendi ayarlayan rakibe uymayan, rakibe kendini uyduran bir anlayışla sahada olacağız yine. Kendi işimize bakıyoruz, kendi yapacaklarımıza konsantre oluyoruz" diye konuştu.

" LİGİN İLK MAÇLARI HER ZAMAN ZORDUR"

Ligde ilk maçların her zaman zor olduğunu ifade eden teknik direktör Levent Devrim, " İlk maçlar elbette çok zordur. Daha hiçbir takım gerçek anlamda taktik anlayışını oturtmuş değil. Çünkü çocuklar çok yoğun bir tempodan çıktılar. Biz kazanarak sezona başlamak istiyoruz. Bu bize moral olarak büyük avantaj sağlayacaktır. Kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde 3 puanla sezona başlamak istiyoruz" dedi.

" BAŞARIYI GETİREN SADECE TRANSFERLER DEĞİLDİR"

Bir takımda başarıyı getiren etkenin sadece yapılan transferler olmadığını söyleyerek sözlerini sürdüren teknik direktör Levent Devrim, " Bir takımda başarıyı getiren sadece transferler değildir. Önce kulüp olmak önemli, karakterli oyuncuları transfer etmek önemli. Kendi bütçesi doğrultusunda bütün takımlar transfer yaptılar. Önemli olan takım olabilmek" dedi. Sözlerinin sonunda destek konusunda taraftarlara seslenen Levent Devrim, " Biz göreve geldiğimiz günden bu yana taraftarlarımızdan gerekli desteği gördük.Taraftarlarımıza öncelikle keyif vermeye çalıştık. Sahada yine keyif veren bir takım olacağız inşallah. Mücadele eden, kazanmayı isteyen bir takım olacağız. Taraftarlarımız bize gerekli desteği versinler. Tüm taraftarlarımızı pazar günü saat 17.00'de konuk edeceğimiz Zonguldak Kömürspor maçına bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Devrim, ' Kendi İşimize Bakıyoruz, Kendi Yapacaklarımıza Konsantre Oluyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement