Devlet dairesinde skandal: Vatandaş o anları kayda alıp paylaştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Devlet dairesinde skandal: Vatandaş o anları kayda alıp paylaştı

04.03.2026 21:00

Bingöl'de Milli Emlak Dairesi'nde çekildiği belirtilen görüntülerde mesai saatinde odaların boş olduğunu belirten bir vatandaş, durumu kayda alarak valiliğe ve CİMER'e şikayet edeceğini söyledi.

Bingöl'de Milli Emlak Dairesi'nde mesai saatleri içerisinde memurların görevlerinin başında olmadığını ifade eden bir vatandaş o anları kayda alıp sosyal medyadan paylaştı.

"GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE BÜTÜN ODALAR BOŞ"

Mesainin saat 13.00'de başlaması gerektiğini ifade eden vatandaş, "Mesainin saat 13.00'de başlaması gerekirken gördüğünüz üzere bütün odalar boş. Ben bunu valiliğe ve CİMER'e atacağım" ifadelerini kullandı.

"BELKİ İŞE HİÇ GİTMEYENLER BİLE VAR"

Kısa sürede gündem olan görüntünün altına "Belki işe hiç gitmeyenler bile var. Maaşları nasıl olsa millet ödüyor", "Eğitim, sağlık dahil tüm memuriyet özelleştirilmelidir", "Bu durum ramazan ayına özel değil ve genelde hep böyleler", "İşe gitmeyip maaş alan daha çalıştığı kurumun yolunu dahi bilmeyen bir çok bankamatik personel var", "Devlet kurumları çürümüş durumda" şeklinde yorumlar yapıldı.

Son Dakika Güncel Devlet dairesinde skandal: Vatandaş o anları kayda alıp paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • trgyky1978 trgyky1978:
    Aynen canı gönülden katılıyorum 177 3 Yanıtla
  • Fatih SARIOĞLU Fatih SARIOĞLU:
    namaz vakti gidersen öyle olur 18 118 Yanıtla
    Gökhan Ü Gökhan Ü:
    Namazını hizmetini aksatmadan kılacaklar .. En büyük ibadet görevini layıkıyla yerine getirmektir.. Çıkın şu kafadan artık . 48 7
    recep özoğul recep özoğul:
    Namazla ne ilgisi var. Sen kimin tarafındasın. 37 7
    Ali İhsan Eynihan Ali İhsan Eynihan:
    BİNGÖL'DE ÖĞLE EZANI 12:35 TE OKUNUYOR. 16 3
  • Serkan Güngör Serkan Güngör:
    curumusluk.. 99 3 Yanıtla
  • Arda_0535 Arda_0535:
    belediyede çalışan memurlar aynı bide maaş azmış gibi sosyal denge veriyorlar akşama kadar çay sigara doğru düzgün ise gelmiyorlar devlet bunları araştırsın artık 53 5 Yanıtla
  • 146314 146314:
    Çoğu ilde 13.30 mesai, karistirmis olmasınlar 6 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement